Vaskor

Gál István - Vaskor

Gáll István írja a műről első megjelenése alkalmából:
Az ötvenes évek kezdetén, amikor még zöldfülű fiatalember voltam s zöld volt a határőrparolim, és ezeknek a novelláknak első változatát vagy vázlatát kezdő íróként leírtam, fiatalosan tapasztalatlan volt szinte az egész ország, optimistán és gyanútlan vak hittel fogadtuk az új rendet, amely bonyolult külső és belső okok miatt torzult vaskor-rá – pedig ifjúságára mint aranykorra szeretne visszaemlékezni az ember.
Kezdettől fogva novellaciklust akartam írni, vagyis igazi novellákat fűzni fel egy gondolati-szerkezeti szálra. Ezért vannak visszatérő alakok és helyzetek, szinte minden összefügg a ciklus egészével., egyes hőseim pedig más könyvekben élnek tovább, szeretném hinni, hogy minden, amit írok, egyetlen nagy ciklusban rendeződik el.
Hogy miért nem lett regény ebből az élményanyagból? Talán mert túl fájók, sebzők, villanó fényűek a személyes emlékek, érzékeny fiatalként létemben fenyegetettnek éreztem magam, és ekkor még összefüggéseket sem láttam az események között – mindezt visszaadni novellákban próbáltam.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vaskor ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vaskor ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  10 x 17 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  325
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9631527174
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1984
  Árukód:


  TAGS:
  Online Vaskor ebook, könyvet Vaskor FB2, Download Vaskor PDF , Download Vaskor MOBI, Online Vaskor könyvet, ingyenes letöltések Vaskor IPhone, Online könyvet Vaskor PDF, ingyenes Vaskor DJVU, ingyenes letöltések Vaskor TXT, letöltések Vaskor RTF, Online Vaskor FB2 , e-könyvet Vaskor letöltések TXT, ingyenes Vaskor letöltések könyvet, e-könyvet Vaskor download MOBI, letöltések Vaskor IPad, olvas Vaskor MOBI, olvas Vaskor DOC, ingyenes Vaskor AWZ, Download e-könyvet Vaskor iPad , ingyenes Vaskor DJVU, Download Vaskor e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vaskor DVD, olvas Vaskor TXT, Book Vaskor letöltések DJVU, Vaskor letöltések könyvet ingyenes, Vaskor letöltések könyvet pdf ingyenes, Vaskor pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vaskor pdf ingyenes, Vaskor letöltések könyvet epub ingyenes, Vaskor ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply