VarázsŐrség

Szergej Lukjanyenko - Arkagyij Suspanov - VarázsŐrség

A Nappali és az Éjszakai Őrség az Inkvizíció felügyelete alatt létrehoz egy különleges iskolát, melynek falain belül a Másfélék gyermekeit oktatják – Setéteket és Fénypártiakat egyaránt – nem csak e világi tantárgyakra.
Dmitrij, a hetedik szintű Fénypárti irodalomtanár mindent megtesz azért, hogy a rendkívüli képességekkel rendelkező kamaszok kegyeibe férkőzzön, de egyáltalán nincs könnyű dolga.
Diákjai egyik csínyt a másik után tervelik ki, és hamarosan már nemhogy az iskola, de az egész emberiség sincs biztonságban.
És nehogy bárki azt higgye, a csibészségek mögött csupa Setét rosszcsont áll: az események kulcsfigurája egy Fénypárti dzsinn kislány, aki minden kívánságot valóra tud váltani. A következményekkel pedig cseppet sem törődik.
Úgy tűnik, nincs más hátra, az Inkvizíciónak kell beavatkozni, hogy kudarcba fulladt kísérletként bezárja az iskolát. Az intézmény – és a világ – sorsa egyedül Dmitrij kezében van. De mit tehet egy könyvmoly irodalomtanár a Másfélék két pártjának egyesített varázshatalmával szemben?
A fiatalabb olvasókat is megszólító VarázsŐrség új fejezetet nyit a Szergej Lukjanyenko fékezhetetlen képzeletében megszületett, és azóta világhírűvé vált Őrség-sorozat történetében.A Könyv Magyarul!


Letöltések VarázsŐrség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések VarázsŐrség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  349
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  292 gr
  ISBN:
  9786155508929
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2705780 / 1168686
  Translator:


  TAGS:
  Online VarázsŐrség ebook, könyvet VarázsŐrség FB2, Download VarázsŐrség PDF , Download VarázsŐrség MOBI, Online VarázsŐrség könyvet, ingyenes letöltések VarázsŐrség IPhone, Online könyvet VarázsŐrség PDF, ingyenes VarázsŐrség DJVU, ingyenes letöltések VarázsŐrség TXT, letöltések VarázsŐrség RTF, Online VarázsŐrség FB2 , e-könyvet VarázsŐrség letöltések TXT, ingyenes VarázsŐrség letöltések könyvet, e-könyvet VarázsŐrség download MOBI, letöltések VarázsŐrség IPad, olvas VarázsŐrség MOBI, olvas VarázsŐrség DOC, ingyenes VarázsŐrség AWZ, Download e-könyvet VarázsŐrség iPad , ingyenes VarázsŐrség DJVU, Download VarázsŐrség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések VarázsŐrség DVD, olvas VarázsŐrség TXT, Book VarázsŐrség letöltések DJVU, VarázsŐrség letöltések könyvet ingyenes, VarázsŐrség letöltések könyvet pdf ingyenes, VarázsŐrség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet VarázsŐrség pdf ingyenes, VarázsŐrség letöltések könyvet epub ingyenes, VarázsŐrség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply