Varázslatos szerelem

Jamie Mcguire - Varázslatos szerelem

Légy óvatos azzal, mit is kívánsz! Lehet, hogy minden valóra válik
Most, hogy Erin megtudta az igazságot a lányokról, akik kiközösítették, és a fiúról, akit szeret, úgy érzi, az érettségi előtti idő egyre gyorsabban fogy. Amíg egykor még a nyári szünet előtti napokat számolták vissza, most már ténylegesen az utolsó napjaikat töltik Blackwellben. Szülei, Sam és Julianne attól félnek, hogy most, hogy végre megtalálták Erint, mégis el kell engedniük őt, a feszültség pedig csak egyre nő azóta, hogy Erin rájött, ki is ő valójában.
Weston egyre rosszabbul érzi magát, ahogyan telnek a nyári napok, hiszen a lány, akit gyerekkora óta szeret, más főiskolára megy, mint ő. A legnagyobb félelme, hogy ez azt jelenti, elválnak útjaik. Miközben próbálja a legjobbat kihozni a maradék időből, és elérni, hogy minden maradandó emlékük legyen, folyamatosan kétségek között őrlődik. Rájön, hogy a remény olyan, mint a folyós homok: minél jobban szenved ő, annál gyorsabban süllyed Erin.

"McGuire újra olyan szereplőket keltett életre, akikbe egyből beleszerettem, és hetekkel a könyv elolvasása után is ők jártak a fejemben."
Amazon

"Vannak a jó könyvek, a remek könyvek és olyanok, amelyek úgy elragadnak, hogy örökre benned fognak élni ez utóbbiakhoz tartozik a Véletlen-sorozat. Örök helyet kapott a szívemben."
Goodreads

"Imádtam, imádtam és imádtam! Voltam boldog, szomorú és mérges, miközben beleéltem magam Erin helyzetébe. Soha nem gondoltam volna egy könyv képes ilyen mély benyomást tenni rám."
Fantastic Fiction

"Weston csodálatos, figyelmes karakter. Imádtam őt. Erin pedig okos és erős. Magával ragadott. Csodás olvasmány volt a történetük. Remélem, találkozunk még velük Jamie valamelyik új könyvében."
Lovely Books

"Ez a sorozat az érzelmek hullámvasútja. A varázslatos szerelem pedig méltó finálé. Erinnek eddig is sok mindenen kellett keresztülmennie, ez most azonban a szív próbája."
Smashwords
A Könyv Magyarul!


Letöltések Varázslatos szerelem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Varázslatos szerelem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789632616964
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2680946 / 1156693
  Series:


  TAGS:
  Online Varázslatos szerelem ebook, könyvet Varázslatos szerelem FB2, Download Varázslatos szerelem PDF , Download Varázslatos szerelem MOBI, Online Varázslatos szerelem könyvet, ingyenes letöltések Varázslatos szerelem IPhone, Online könyvet Varázslatos szerelem PDF, ingyenes Varázslatos szerelem DJVU, ingyenes letöltések Varázslatos szerelem TXT, letöltések Varázslatos szerelem RTF, Online Varázslatos szerelem FB2 , e-könyvet Varázslatos szerelem letöltések TXT, ingyenes Varázslatos szerelem letöltések könyvet, e-könyvet Varázslatos szerelem download MOBI, letöltések Varázslatos szerelem IPad, olvas Varázslatos szerelem MOBI, olvas Varázslatos szerelem DOC, ingyenes Varázslatos szerelem AWZ, Download e-könyvet Varázslatos szerelem iPad , ingyenes Varázslatos szerelem DJVU, Download Varázslatos szerelem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Varázslatos szerelem DVD, olvas Varázslatos szerelem TXT, Book Varázslatos szerelem letöltések DJVU, Varázslatos szerelem letöltések könyvet ingyenes, Varázslatos szerelem letöltések könyvet pdf ingyenes, Varázslatos szerelem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Varázslatos szerelem pdf ingyenes, Varázslatos szerelem letöltések könyvet epub ingyenes, Varázslatos szerelem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply