Váratlan zsákmány


Egy kiló kokain. Aligha az, amire két kisstílű betörő számított, amikor betörtek Harold Roy tévéfilmrendező házába. De Harold gátlásokkal küszködő felesége se gondolta, hogy beleszeret az egyik váratlan látogatóba. Így aztán neki kell kiutat találni a bonyolult helyzetből, megszabadulni a drogtól és elrendezni az életét. A kokain nem Haroldé. Valaki másé, aki vissza akarja kapni, méghozzá minél előbb. S ha rájön, hogy kétszeresen is átvágták, ki tudja, mit fog tenni, hogy jogos tulajdonát visszaszerezze…Resnick felügyelő megérzi, hogy több is van a történtek mögött, mint azt az első pillantásra gondolnánk. S ahogy a nyomozás során egyre mélyebbre hatol a tévéfilmek hitvány kulisszái mögé, sőt eljut a belvárosi drogkartellhez, nyilvánvalóvá válik, hogy sok ember érintett az ügyben.
A Veszélyes magány írójának újabb könyve, a Váratlan zsákmány, a második John Harvey Resnick-regényeinek sorában, melyeket a kritika elismeréssel fogadott, és több mint egy tucat nyelvre lefordítottak világszerte.
“Az itt ábrázolt Nottingham veszélyes és szenvedélyes fezsültségtől vibrál, a párbeszédek pergők és intelligensek, Harvey pedig még a krimikben járatos olvasóknak is tartogat meglepetést” – írta a The Times kritikusa.A Könyv Magyarul!


Letöltések Váratlan zsákmány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Váratlan zsákmány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  310
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9638633352
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2151090 / 1033057
  Translator:


  TAGS:
  Online Váratlan zsákmány ebook, könyvet Váratlan zsákmány FB2, Download Váratlan zsákmány PDF , Download Váratlan zsákmány MOBI, Online Váratlan zsákmány könyvet, ingyenes letöltések Váratlan zsákmány IPhone, Online könyvet Váratlan zsákmány PDF, ingyenes Váratlan zsákmány DJVU, ingyenes letöltések Váratlan zsákmány TXT, letöltések Váratlan zsákmány RTF, Online Váratlan zsákmány FB2 , e-könyvet Váratlan zsákmány letöltések TXT, ingyenes Váratlan zsákmány letöltések könyvet, e-könyvet Váratlan zsákmány download MOBI, letöltések Váratlan zsákmány IPad, olvas Váratlan zsákmány MOBI, olvas Váratlan zsákmány DOC, ingyenes Váratlan zsákmány AWZ, Download e-könyvet Váratlan zsákmány iPad , ingyenes Váratlan zsákmány DJVU, Download Váratlan zsákmány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Váratlan zsákmány DVD, olvas Váratlan zsákmány TXT, Book Váratlan zsákmány letöltések DJVU, Váratlan zsákmány letöltések könyvet ingyenes, Váratlan zsákmány letöltések könyvet pdf ingyenes, Váratlan zsákmány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Váratlan zsákmány pdf ingyenes, Váratlan zsákmány letöltések könyvet epub ingyenes, Váratlan zsákmány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply