Váradhegyalja egy világ a város körül

Szilágyi Aladár - Váradhegyalja egy világ a város körül

Újabb riportkötetében a szerző egy sajátos miliőjű hegyvidékre kalauzolja az olvasót, méghozzá egy igen kevéssé ismert kistájba, a Nagyváradot körülvevő, a dokumentumokban először 800 éve említett Váradhegyaljára. A szőlődombok, gyümölcsösök a mai napig megőrizték egyedi mikroklímájuk mellett mikrotársadalmukat, annak ellenére, hogy az utóbbi évtizedek betelepedései megváltoztatták az etnikai arányokat is. A kötetben a szerző egyaránt megszólaltat több generáció óta a vidéken élő családokat, mint újdonsült hegylakókat.
Dokumentumértékű a kötet függelékében található gazdag helynévgyűjtemény, továbbá a Várad környéki hegyvidék áttekintését megkönnyítő 19. század végi, Monarchia-korabeli katonai térkép.A Könyv Magyarul!


Letöltések Váradhegyalja egy világ a város körül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Váradhegyalja egy világ a város körül ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  234 gr
  ISBN:
  9789731988016
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2604077 / 1145310  TAGS:
  Online Váradhegyalja egy világ a város körül ebook, könyvet Váradhegyalja egy világ a város körül FB2, Download Váradhegyalja egy világ a város körül PDF , Download Váradhegyalja egy világ a város körül MOBI, Online Váradhegyalja egy világ a város körül könyvet, ingyenes letöltések Váradhegyalja egy világ a város körül IPhone, Online könyvet Váradhegyalja egy világ a város körül PDF, ingyenes Váradhegyalja egy világ a város körül DJVU, ingyenes letöltések Váradhegyalja egy világ a város körül TXT, letöltések Váradhegyalja egy világ a város körül RTF, Online Váradhegyalja egy világ a város körül FB2 , e-könyvet Váradhegyalja egy világ a város körül letöltések TXT, ingyenes Váradhegyalja egy világ a város körül letöltések könyvet, e-könyvet Váradhegyalja egy világ a város körül download MOBI, letöltések Váradhegyalja egy világ a város körül IPad, olvas Váradhegyalja egy világ a város körül MOBI, olvas Váradhegyalja egy világ a város körül DOC, ingyenes Váradhegyalja egy világ a város körül AWZ, Download e-könyvet Váradhegyalja egy világ a város körül iPad , ingyenes Váradhegyalja egy világ a város körül DJVU, Download Váradhegyalja egy világ a város körül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Váradhegyalja egy világ a város körül DVD, olvas Váradhegyalja egy világ a város körül TXT, Book Váradhegyalja egy világ a város körül letöltések DJVU, Váradhegyalja egy világ a város körül letöltések könyvet ingyenes, Váradhegyalja egy világ a város körül letöltések könyvet pdf ingyenes, Váradhegyalja egy világ a város körül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Váradhegyalja egy világ a város körül pdf ingyenes, Váradhegyalja egy világ a város körül letöltések könyvet epub ingyenes, Váradhegyalja egy világ a város körül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply