Válság és valóság

Bogár László - Drábik János - Varga István - Válság és valóság

Három neves szerző jegyzi e művet, mely alapvető kérdésekre keresi a választ.

 • – Mi vezetett a "világválság"-hoz?
 • – Hogyan tovább Magyarország?
 • – Hogyan tovább globális pénzdiktatúra?
 • – Mit tehetünk, mit kell tennünk ezen világ méretű összeomlás elkerüléséért, vagy az összeomlás mértékének csökkentéséért?

Abban mindhárom szerző egyetért, hogy ami ma zajlik az nem megfelelő válasz a problémákra, nem az eddigi agyzsugorító, médiazombivá változtató antikulturális, antidemokratikus, egymásra mutogató, hazug félmegoldások, hanem gyors, hatékony, az emberi létezés minden feltételének megfelelő cselekvések, reakciók elindítása és véghezvitele lenne azonnal szükséges.

A kiadó előszava: "Előszó helyett csupán csak néhány sort szabad írni, mert nincs ideje a fölös beszédnek, hiszen Magyarország, mint annyiszor történelme során, ismét létéért küzd. Külső és belső hatalmak egyaránt fenyegetik. Nem csupán területét, testét és lelkét egyaránt akarják. A nemzet romlásában azonban az önsorsrontás éppúgy szerepet játszik, mint a világ végletessé válása és hitének megroppanása. Ugyanakkor senki előtt nem lehet kétséges: a nehezülő korban több és másféle erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy a nemzet, a magyarság újra magára találjon, és éltetővé váljék. Hosszú estéken át a szavakkal és gyakorta önmagunkkal vívódva, azért született e könyv, hogy a valóságot mutassa a válságban."
A Könyv Magyarul!


Letöltések Válság és valóság ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Válság és valóság ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  250
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789639862081
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2204693 / 1060148  TAGS:
  Online Válság és valóság ebook, könyvet Válság és valóság FB2, Download Válság és valóság PDF , Download Válság és valóság MOBI, Online Válság és valóság könyvet, ingyenes letöltések Válság és valóság IPhone, Online könyvet Válság és valóság PDF, ingyenes Válság és valóság DJVU, ingyenes letöltések Válság és valóság TXT, letöltések Válság és valóság RTF, Online Válság és valóság FB2 , e-könyvet Válság és valóság letöltések TXT, ingyenes Válság és valóság letöltések könyvet, e-könyvet Válság és valóság download MOBI, letöltések Válság és valóság IPad, olvas Válság és valóság MOBI, olvas Válság és valóság DOC, ingyenes Válság és valóság AWZ, Download e-könyvet Válság és valóság iPad , ingyenes Válság és valóság DJVU, Download Válság és valóság e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Válság és valóság DVD, olvas Válság és valóság TXT, Book Válság és valóság letöltések DJVU, Válság és valóság letöltések könyvet ingyenes, Válság és valóság letöltések könyvet pdf ingyenes, Válság és valóság pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Válság és valóság pdf ingyenes, Válság és valóság letöltések könyvet epub ingyenes, Válság és valóság ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply