Vállalkozók vagy polgárok?

Laki Mihály - Szalai Júlia - Vállalkozók vagy polgárok?

A könyv arra keresi a választ, honnan indultak és milyen utakon-módokon jutottak a hazai gazdaság élére az ezredforduló magyar nagyvállalkozói, illetve, hamar gyarapodó gazdasági befolyásukhoz az évek folyamán miféle régi és új társadalmi szerepeket társítottak. E tényfeltáró kérdések nyomán azt igyekszik körüljárni, hogy a piac térhódításával történelmileg igen rövid idő alatt megizmosodott hazai tőke merőben a vagyonosok új osztályát teremtette-e meg, vagy ennél mélyrehatóbb változásokról volt és van szó, amelyek révén a hazai nagyvállalkozókkal egyszersmind az ezredforduló magyar társadalmának mintaadó új polgári rétege is színre lépett. A kettős kérdésre a szerzők a gazdaságszociológiában, a társadalomstatisztikában, valamint a társadalomtörténeti kutatásokban alkalmazott módszerek egyes elemeinek kombinálásával kialakított vizsgálati módszerük segítségével keresik a választ. A könyv alapjául szolgáló mélyinterjús kutatásban egy sor család és foglalkozástörténeti adat összegyűjtésével járnak utána annak, hogy kik és milyen utakon-módokon váltak nagyvállalkozóvá a kilencvenes évek végére; az életutak végigkövetésével feltárják a réteg társadalomrajzát és mára kicsiszolódott polgárias jegyeit; a gazdálkodás eljárásmódjainak részletes bemutatásával pedig megrajzolják a vállalatalapítástól a naggyá válásig ívelő vállalkozói karrierek meghatározó típusait.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vállalkozók vagy polgárok? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vállalkozók vagy polgárok? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  17.2 x 23.8 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  272
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9633896401
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:


  TAGS:
  Online Vállalkozók vagy polgárok? ebook, könyvet Vállalkozók vagy polgárok? FB2, Download Vállalkozók vagy polgárok? PDF , Download Vállalkozók vagy polgárok? MOBI, Online Vállalkozók vagy polgárok? könyvet, ingyenes letöltések Vállalkozók vagy polgárok? IPhone, Online könyvet Vállalkozók vagy polgárok? PDF, ingyenes Vállalkozók vagy polgárok? DJVU, ingyenes letöltések Vállalkozók vagy polgárok? TXT, letöltések Vállalkozók vagy polgárok? RTF, Online Vállalkozók vagy polgárok? FB2 , e-könyvet Vállalkozók vagy polgárok? letöltések TXT, ingyenes Vállalkozók vagy polgárok? letöltések könyvet, e-könyvet Vállalkozók vagy polgárok? download MOBI, letöltések Vállalkozók vagy polgárok? IPad, olvas Vállalkozók vagy polgárok? MOBI, olvas Vállalkozók vagy polgárok? DOC, ingyenes Vállalkozók vagy polgárok? AWZ, Download e-könyvet Vállalkozók vagy polgárok? iPad , ingyenes Vállalkozók vagy polgárok? DJVU, Download Vállalkozók vagy polgárok? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vállalkozók vagy polgárok? DVD, olvas Vállalkozók vagy polgárok? TXT, Book Vállalkozók vagy polgárok? letöltések DJVU, Vállalkozók vagy polgárok? letöltések könyvet ingyenes, Vállalkozók vagy polgárok? letöltések könyvet pdf ingyenes, Vállalkozók vagy polgárok? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vállalkozók vagy polgárok? pdf ingyenes, Vállalkozók vagy polgárok? letöltések könyvet epub ingyenes, Vállalkozók vagy polgárok? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply