Vállalkozók európai fogalomtára


Az új európai környezetben a magyarországi vállalkozások még csak most keresik a helyüket és piacukat. Gyakran az Európai Unió szerkezetének és az Unióval kapcsolatos fogalmaknak a hiányos ismerete az oka annak, hogy a hazai vállalkozások sok esetben sikertelenül veszik fel a versenyt mind idehaza, mind Európában a külföldi állalkozásokkal szemben, akár mint piaci szereplők, akár mint pályázók. Biztosak vagyunk benne, hogy az egyes szakterületek magas művelésén, a korszerű technológiák alkalmazásán túl az Európai Unió működési mechanizmusának ismerete és a szakzsargon használata is elengedhetetlenül szükséges a sikerhez.


A Vállalkozók európai fogalomtára 2000 szócikket tartalmaz. Amellett, hogy a címszót részletesen és közérthetően magyarázza a szócikk, megadja idegen nyelvi – legtöbbször angol – megfelelőjét is. Az elismert szerzők, Molnár István és Iványi György különös gondot tbrdítottak a ma már oly sok fogalmat rövidítve jelölő mozaikszavak ismertetésére is.


Szótárunk hatásos segítséget nyújt ahhoz, hogy mind magánemberként, mind pedig vállalkozás tagjaként, vezetőjeként eligazodjuk az Európai Unió bonyolult szerkezetében, intézményrendszerében. Jelen kiadvánnyal jártasságot szerezhetünk a európai uniós fogalmak pontos használatában, amely ma már feltétele a sikeres működésnek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vállalkozók európai fogalomtára ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vállalkozók európai fogalomtára ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  230
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  385 gr
  ISBN:
  9789637094613
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2122984 / 1021106  TAGS:
  Online Vállalkozók európai fogalomtára ebook, könyvet Vállalkozók európai fogalomtára FB2, Download Vállalkozók európai fogalomtára PDF , Download Vállalkozók európai fogalomtára MOBI, Online Vállalkozók európai fogalomtára könyvet, ingyenes letöltések Vállalkozók európai fogalomtára IPhone, Online könyvet Vállalkozók európai fogalomtára PDF, ingyenes Vállalkozók európai fogalomtára DJVU, ingyenes letöltések Vállalkozók európai fogalomtára TXT, letöltések Vállalkozók európai fogalomtára RTF, Online Vállalkozók európai fogalomtára FB2 , e-könyvet Vállalkozók európai fogalomtára letöltések TXT, ingyenes Vállalkozók európai fogalomtára letöltések könyvet, e-könyvet Vállalkozók európai fogalomtára download MOBI, letöltések Vállalkozók európai fogalomtára IPad, olvas Vállalkozók európai fogalomtára MOBI, olvas Vállalkozók európai fogalomtára DOC, ingyenes Vállalkozók európai fogalomtára AWZ, Download e-könyvet Vállalkozók európai fogalomtára iPad , ingyenes Vállalkozók európai fogalomtára DJVU, Download Vállalkozók európai fogalomtára e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vállalkozók európai fogalomtára DVD, olvas Vállalkozók európai fogalomtára TXT, Book Vállalkozók európai fogalomtára letöltések DJVU, Vállalkozók európai fogalomtára letöltések könyvet ingyenes, Vállalkozók európai fogalomtára letöltések könyvet pdf ingyenes, Vállalkozók európai fogalomtára pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vállalkozók európai fogalomtára pdf ingyenes, Vállalkozók európai fogalomtára letöltések könyvet epub ingyenes, Vállalkozók európai fogalomtára ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply