Válaszd ki magad a sorsodat!

Vadim Zeland - Válaszd ki magad a sorsodat!

Ez a könyv sajátságos és különös dolgokról szól. A tartalma megdöbbentő, szinte hihetetlen. Öntől sem várja el senki, kedves Olvasó, hogy vakon higgyen benne, ám az itt bemutatott módszerek segítségével saját maga is ellenőrizhet mindent. Tegye meg, és alapjaiban rendül meg eddigi világnézete, a szerző ugyanis bebizonyítja, hogy a valóság irányítható! A sorsunk ellen harcolni nagyon fáradságos és hálátlan feladat. Erre azonban nincs is szükség, elég ha a valóságnak azt a változatát választjuk, amelyik a legjobban tetszik nekünk. A transz-szörf elvei szerint az ember maga választja meg a sorsát, és nem kell küzdenie érte. A világ pontosan azt a folyamatot vezeti tovább, amelyet Ön a választása révén beindít. Az ember belső valósága alakítja a külső valóságot, így tehát valóra válthatjuk vágyainkat, és megvalósíthatjuk álmainkat. A transz-szörf ugyanis a valóság irányításának rendkívül hatékony módszere. Azt is mondhatjuk, hogy a valóság mindig a kiválasztott kiindulási pontnak megfelelően alakul. Mindenki azt kapja, amit választ. Sorsunk irányítása csak és kizárólag a választásunkon alapul. De hogyan lehet meghozni ezt a döntést? A transz-szörf megválaszolja ezt a kérdést. Ennek a gyökeresen új szemléletnek a segítségével Ön is saját kezébe veheti sorsa irányítását, és akár a lehetetlent is elérheti. Egyszerűen zseniális. Az ember rendszerint saját maga elől van a legjobban elzárva, mások problémáit és azok feloldási lehetőségeit könnyebben átlátja. Ez a könyv oly egyszerűen és fájdalommentesen vezet el önmagunkhoz, és saját problémáink megoldásához, hogy akár már olvasás közben is megtörténhet a csoda. – (Balogh Béla)A Könyv Magyarul!


Letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  215
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  216 gr
  ISBN:
  9789632911427
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2216784 / 1072603
  Translator:


  TAGS:
  Online Válaszd ki magad a sorsodat! ebook, könyvet Válaszd ki magad a sorsodat! FB2, Download Válaszd ki magad a sorsodat! PDF , Download Válaszd ki magad a sorsodat! MOBI, Online Válaszd ki magad a sorsodat! könyvet, ingyenes letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! IPhone, Online könyvet Válaszd ki magad a sorsodat! PDF, ingyenes Válaszd ki magad a sorsodat! DJVU, ingyenes letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! TXT, letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! RTF, Online Válaszd ki magad a sorsodat! FB2 , e-könyvet Válaszd ki magad a sorsodat! letöltések TXT, ingyenes Válaszd ki magad a sorsodat! letöltések könyvet, e-könyvet Válaszd ki magad a sorsodat! download MOBI, letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! IPad, olvas Válaszd ki magad a sorsodat! MOBI, olvas Válaszd ki magad a sorsodat! DOC, ingyenes Válaszd ki magad a sorsodat! AWZ, Download e-könyvet Válaszd ki magad a sorsodat! iPad , ingyenes Válaszd ki magad a sorsodat! DJVU, Download Válaszd ki magad a sorsodat! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Válaszd ki magad a sorsodat! DVD, olvas Válaszd ki magad a sorsodat! TXT, Book Válaszd ki magad a sorsodat! letöltések DJVU, Válaszd ki magad a sorsodat! letöltések könyvet ingyenes, Válaszd ki magad a sorsodat! letöltések könyvet pdf ingyenes, Válaszd ki magad a sorsodat! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Válaszd ki magad a sorsodat! pdf ingyenes, Válaszd ki magad a sorsodat! letöltések könyvet epub ingyenes, Válaszd ki magad a sorsodat! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply