Válaszd a szeretetet


Egy pszichoszintetikus szemléletű mű a szeretetképességről.
A könyv egyszerűen végrehajtható gyakorlatokon keresztül felfedezheti velünk mindazon érzéseinket, magatartásformáinkat, meggyőződéseinket és tapasztalatainkat, amelyek elzárnak bennünket a szeretettől.
E könyvben a szeretet nem más, mint önmagunk jobb megismerése, elfogadása, a másik felé való kinyílásunk, a másik iránti beleérző képességünk fejlődése. E könyvben a szeretet annyit jelent mint: belső béke, a boldogság lehetősége, amellyel megajándékozhatjuk társunkat , családunkat, gyermekeinket, a szomszédságot, a szűkebb-tágabb környezetünket, közösségünket. S e könyv a szeretni tudás, a szeretni adás képességéhez a leggyakorlatiasabb módon, a modern pszichológia legújabb-legősibb felfedezéseit – meditáció, imagintáció, vizualizáció stb. – hasznosítva vezeti el az olvasókat.
A szeretet választás nem más, mint hogy önmagunk és mások elfogadását és tiszteletét választjuk… A szeretet útjában álló belső akadályaink lerombolását választjuk…. A kockázatokat választjuk….
A könyv hangsúlyozza: múltbeli tapasztalatainktól, elménk és szívünk mai állapotától függetlenül mindig tehetünk egy pozitív “következő lépést” afelé, hogy több szeretettel töltsük meg életünket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Válaszd a szeretetet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Válaszd a szeretetet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  156
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  140 gr
  ISBN:
  9789639134614
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2101207 / 1076941
  Translator:


  TAGS:
  Online Válaszd a szeretetet ebook, könyvet Válaszd a szeretetet FB2, Download Válaszd a szeretetet PDF , Download Válaszd a szeretetet MOBI, Online Válaszd a szeretetet könyvet, ingyenes letöltések Válaszd a szeretetet IPhone, Online könyvet Válaszd a szeretetet PDF, ingyenes Válaszd a szeretetet DJVU, ingyenes letöltések Válaszd a szeretetet TXT, letöltések Válaszd a szeretetet RTF, Online Válaszd a szeretetet FB2 , e-könyvet Válaszd a szeretetet letöltések TXT, ingyenes Válaszd a szeretetet letöltések könyvet, e-könyvet Válaszd a szeretetet download MOBI, letöltések Válaszd a szeretetet IPad, olvas Válaszd a szeretetet MOBI, olvas Válaszd a szeretetet DOC, ingyenes Válaszd a szeretetet AWZ, Download e-könyvet Válaszd a szeretetet iPad , ingyenes Válaszd a szeretetet DJVU, Download Válaszd a szeretetet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Válaszd a szeretetet DVD, olvas Válaszd a szeretetet TXT, Book Válaszd a szeretetet letöltések DJVU, Válaszd a szeretetet letöltések könyvet ingyenes, Válaszd a szeretetet letöltések könyvet pdf ingyenes, Válaszd a szeretetet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Válaszd a szeretetet pdf ingyenes, Válaszd a szeretetet letöltések könyvet epub ingyenes, Válaszd a szeretetet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply