Válassz játékot!

Deákné Bancsó Katalin - Válassz játékot!

Hogyan használod ezt a könyvet?
Olyan könyvet tartasz a kezedben, amellyel jól szórakozhatsz. A különböző játéktáblák más-más témához készültek.
Válaszd ki valamelyiket, terítsd ki a játékpályát, hogy egyenesen feküdjön az asztalon! Keresd meg a tasakban a korongokat, s anélkül, hogy elolvasnád a feladatot, takard le az egyes mezőket úgy, hogy a korongoknak ugyanaz az oldala legyen felül! Ezután olvasd el, mi a teendő (fent a cím mellett)! Vedd le azt a korongot, amelyiket kiválasztod, és teljesítsd az alatta rejlő feladatot! A válaszod helyességét a megoldásokat tartalmazó kártyáról ellenőrizheted.
Ha elhibáztad a megoldást, vissza kell tenned a korongot a másik felével felfelé. Amennyiben jól válaszoltál, a korongot megtarthatod. Most önmagáddal versenyeztél. Jegyezd meg, hány helyes választ adtál!
Változat két játékos esetén: a korongok más-más oldalát használja az egyik és a másik játékos, mindkettőnek 15 korongja van. Felváltva takarják le az egyes mezőket, bárhol a táblán. A másiknak kell majd megválaszolnia az alatta rejlő feladványt. Ha ezt helyesen teszi, megtarthatja a korongot. Ha elhibázza, megfordítva kell visszaraknia a korongot, lehetőséget adva így a társának a helyes válaszadásra.
Két játékos esetén jó, ha egy harmadik személy (felnőtt) segít az igazságos döntésben.A Könyv Magyarul!


Letöltések Válassz játékot! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Válassz játékot! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  15
  Cover:
  SPIRAL
  Weight:
  730 gr
  ISBN:
  9789639420953
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203510 / 1058688  TAGS:
  Online Válassz játékot! ebook, könyvet Válassz játékot! FB2, Download Válassz játékot! PDF , Download Válassz játékot! MOBI, Online Válassz játékot! könyvet, ingyenes letöltések Válassz játékot! IPhone, Online könyvet Válassz játékot! PDF, ingyenes Válassz játékot! DJVU, ingyenes letöltések Válassz játékot! TXT, letöltések Válassz játékot! RTF, Online Válassz játékot! FB2 , e-könyvet Válassz játékot! letöltések TXT, ingyenes Válassz játékot! letöltések könyvet, e-könyvet Válassz játékot! download MOBI, letöltések Válassz játékot! IPad, olvas Válassz játékot! MOBI, olvas Válassz játékot! DOC, ingyenes Válassz játékot! AWZ, Download e-könyvet Válassz játékot! iPad , ingyenes Válassz játékot! DJVU, Download Válassz játékot! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Válassz játékot! DVD, olvas Válassz játékot! TXT, Book Válassz játékot! letöltések DJVU, Válassz játékot! letöltések könyvet ingyenes, Válassz játékot! letöltések könyvet pdf ingyenes, Válassz játékot! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Válassz játékot! pdf ingyenes, Válassz játékot! letöltések könyvet epub ingyenes, Válassz játékot! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply