Váláshelyzet

R. Kelényi Angelika - Váláshelyzet

Meg lehet-e tartani egy férjet harminc év házasság után?

Mit tegyünk, ha a férj válni akar, mert elege lett az unalmas, érdektelen házasságából, és az unalmas, érdektelen feleségéből?
Le lehet-e győzni egy fiatalabb, dögösebb ellenfelet, aki szemet vetett a jól szituált férjre?
Túl lehet-e élni egy válást, mely után totálisan megváltozik az élet?
Találhat-e új jövőképet az, akit ennyi év után dobnak el?

Az ötvenes éveiben járó Karolina azt gondolja, hogy a férje el akarja hagyni a szép Gabiért, akinek azonban kisebb gondja is nagyobb annál, semmint a szomszédja öregedő párjával foglalkozni. A házasságát féltő nő mindent bevet, hogy vetélytársát kiüsse a nyeregből, és elképzelése szerint esélyes, hogy ez sikerült is neki.

Csendes irigység és féltékenység dúlja Gesztenyéskert békés utcácskáját, mígnem megérkezik a legszexibb pasi, aki valaha is az idilli kertváros macskaköveit koptatta, hogy felkavarja az állóvizet, és megvalósítsa Karolina terveit.

R. Kelényi Angelika korábbi sikerkönyveihez hasonlóan most is egy sokak által ismert, kemény élethelyzetet dolgoz fel a maga humoros, laza stílusában.




A Könyv Magyarul!


Letöltések Váláshelyzet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Váláshelyzet ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  228
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9786155252952
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2646041 / 1151391



  TAGS:
  Online Váláshelyzet ebook, könyvet Váláshelyzet FB2, Download Váláshelyzet PDF , Download Váláshelyzet MOBI, Online Váláshelyzet könyvet, ingyenes letöltések Váláshelyzet IPhone, Online könyvet Váláshelyzet PDF, ingyenes Váláshelyzet DJVU, ingyenes letöltések Váláshelyzet TXT, letöltések Váláshelyzet RTF, Online Váláshelyzet FB2 , e-könyvet Váláshelyzet letöltések TXT, ingyenes Váláshelyzet letöltések könyvet, e-könyvet Váláshelyzet download MOBI, letöltések Váláshelyzet IPad, olvas Váláshelyzet MOBI, olvas Váláshelyzet DOC, ingyenes Váláshelyzet AWZ, Download e-könyvet Váláshelyzet iPad , ingyenes Váláshelyzet DJVU, Download Váláshelyzet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Váláshelyzet DVD, olvas Váláshelyzet TXT, Book Váláshelyzet letöltések DJVU, Váláshelyzet letöltések könyvet ingyenes, Váláshelyzet letöltések könyvet pdf ingyenes, Váláshelyzet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Váláshelyzet pdf ingyenes, Váláshelyzet letöltések könyvet epub ingyenes, Váláshelyzet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply