Valaki ismeri a nevemet


Ezek a felszabadítók azt mondják, azért hoztak engem Angliába, hogy segítsek megváltoztatni a történelem menetét. Nos, ezt majd meglátjuk. De ha ilyen sokáig éltem, kell, hogy legyen valami oka.
Miután még gyerekként elrabolták Afrikából, hogy rabszolgaként Dél-Karolinában dolgozzon, Aminata Diallo csak a szabadulására tudott gondolni és arra, hogyan juthatna vissza szülőfalujába. Először egy indigó-kereskedőhöz került, aki felismerte a fiatal lány páratlan intelligenciáját. Később, már felnőtt nőként, elszakadt férjétől és gyermekétől és a Függetlenségi Háború káoszában találta magát.
Manhattan-ben Aminata segít a Négerek könyvét megírni, amely azon feketék nevének listája, akiknek szolgálataikért az angol király szabad elvonulást ígért Új-Skóciába. Amikor a brit rabszolga-felszabadítók új kalandokat keresve eljutnak Sierra Leone-ba, Aminata közreműködik abban, hogy 1200 új-skóciai fekete költözhessen vissza Afrikába. Aminata tevékenysége felnyitja a brit közvélemény szemét, ami nagyban segíti a felszabadítási törekvéseket.

Ez a magával ragadó történet egy figyelemre méltó nő életéről hat évtizedet és három kontinenst ölel át és a történelem egy kegyetlen fejezetét eleveníti fel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Valaki ismeri a nevemet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Valaki ismeri a nevemet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  590
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  800 gr
  ISBN:
  9789633733967
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2238121 / 1092582
  Sorozat:


  TAGS:
  Online Valaki ismeri a nevemet ebook, könyvet Valaki ismeri a nevemet FB2, Download Valaki ismeri a nevemet PDF , Download Valaki ismeri a nevemet MOBI, Online Valaki ismeri a nevemet könyvet, ingyenes letöltések Valaki ismeri a nevemet IPhone, Online könyvet Valaki ismeri a nevemet PDF, ingyenes Valaki ismeri a nevemet DJVU, ingyenes letöltések Valaki ismeri a nevemet TXT, letöltések Valaki ismeri a nevemet RTF, Online Valaki ismeri a nevemet FB2 , e-könyvet Valaki ismeri a nevemet letöltések TXT, ingyenes Valaki ismeri a nevemet letöltések könyvet, e-könyvet Valaki ismeri a nevemet download MOBI, letöltések Valaki ismeri a nevemet IPad, olvas Valaki ismeri a nevemet MOBI, olvas Valaki ismeri a nevemet DOC, ingyenes Valaki ismeri a nevemet AWZ, Download e-könyvet Valaki ismeri a nevemet iPad , ingyenes Valaki ismeri a nevemet DJVU, Download Valaki ismeri a nevemet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Valaki ismeri a nevemet DVD, olvas Valaki ismeri a nevemet TXT, Book Valaki ismeri a nevemet letöltések DJVU, Valaki ismeri a nevemet letöltések könyvet ingyenes, Valaki ismeri a nevemet letöltések könyvet pdf ingyenes, Valaki ismeri a nevemet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Valaki ismeri a nevemet pdf ingyenes, Valaki ismeri a nevemet letöltések könyvet epub ingyenes, Valaki ismeri a nevemet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply