Vagyon alap- és portfóliókezelés


Magyarországon az elmúlt évtizedben alakult ki az alapkezelési és portfóliókezelési iparág. A befektetési alapok, a pénztárak és a biztosítók, továbbá az egyéni – vállalati, önkormányzati, alapítványi, illetve magánszemély privát banki – portfóliók kezelése 2003 elejére közel 3000 milliárd forint összvagyont testesített meg. Eközben létrejöttek a vagyonkezelési, alapkezelési szakma standardjai, és az évek során természetesen a vonatkozó szabályozások is egyre fejlettebbekké váltak. Az első évtized azonban arra még nem volt elegendő, hogy a köztudatban is világossá váljék: ki is a vagyonkezelő, és mit csinál. A BAMOSZ ezeket a problémákat felismerve alakította ki 1999–2000-ben, majd finomította azóta is folyamatosan azt a képzési anyagot, amely nemcsak a Nemzetközi Bankárképző Központtal együttműködésben folyó “Vagyon, Alap, Portfólió” (VAP) kurzusok oktatási céljait szolgálja, hanem e könyvnek is alapját képezi. A szerzők – akik közül többen gyakorló alapkezelők – és a kiadó szándéka is az, hogy a szűken vett szakmán túl az ügyfelek is elsőkézből jussanak autentikus ismeretekhez, s ezáltal a piac valamennyi szereplője egyre inkább egységes nyelvet beszéljen.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vagyon alap- és portfóliókezelés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vagyon alap- és portfóliókezelés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  584
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  980 gr
  ISBN:
  9789639478626
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2099231 / 1013855
  Format:


  TAGS:
  Online Vagyon alap- és portfóliókezelés ebook, könyvet Vagyon alap- és portfóliókezelés FB2, Download Vagyon alap- és portfóliókezelés PDF , Download Vagyon alap- és portfóliókezelés MOBI, Online Vagyon alap- és portfóliókezelés könyvet, ingyenes letöltések Vagyon alap- és portfóliókezelés IPhone, Online könyvet Vagyon alap- és portfóliókezelés PDF, ingyenes Vagyon alap- és portfóliókezelés DJVU, ingyenes letöltések Vagyon alap- és portfóliókezelés TXT, letöltések Vagyon alap- és portfóliókezelés RTF, Online Vagyon alap- és portfóliókezelés FB2 , e-könyvet Vagyon alap- és portfóliókezelés letöltések TXT, ingyenes Vagyon alap- és portfóliókezelés letöltések könyvet, e-könyvet Vagyon alap- és portfóliókezelés download MOBI, letöltések Vagyon alap- és portfóliókezelés IPad, olvas Vagyon alap- és portfóliókezelés MOBI, olvas Vagyon alap- és portfóliókezelés DOC, ingyenes Vagyon alap- és portfóliókezelés AWZ, Download e-könyvet Vagyon alap- és portfóliókezelés iPad , ingyenes Vagyon alap- és portfóliókezelés DJVU, Download Vagyon alap- és portfóliókezelés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vagyon alap- és portfóliókezelés DVD, olvas Vagyon alap- és portfóliókezelés TXT, Book Vagyon alap- és portfóliókezelés letöltések DJVU, Vagyon alap- és portfóliókezelés letöltések könyvet ingyenes, Vagyon alap- és portfóliókezelés letöltések könyvet pdf ingyenes, Vagyon alap- és portfóliókezelés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vagyon alap- és portfóliókezelés pdf ingyenes, Vagyon alap- és portfóliókezelés letöltések könyvet epub ingyenes, Vagyon alap- és portfóliókezelés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply