Vágó István – Kinyitom a számat!

Bárdos András - Vágó István - Kinyitom a számat!

Amikor 2010 októberében befejeztük a könyvet, átolvastuk, azután megbeszéltünk a Vágó-villában egy utolsó találkozót. Fotóst is hívtunk, a kép ott található a könyv hátoldalán. Békés kép. Barátságos. Pedig a beszélgetés cseppet sem volt az.
Vágó ugyanis némi bevezető, némi magyarázat után azt javasolta, hogy a könyv ne jelenjen meg.
Talán jobb lenne mindannyiunknak. Nekem feltétlenül mondta.

Így kezdődik az epilógus, mellyel e könyv bővült három hónappal a megjelenés után. A könyv, melyben Vágó zavarba ejtő őszinteséggel vallott tévés múltjáról, a pénzhez való speciális viszonyáról, arról, hogyan került a politika közelébe, és hogy miért nem lett végül politikus.

Igaza lett. Néhány nappal a könyv megjelenése után ugyanis állás nélkül maradt. Órák alatt minden megváltozott körülötte, csak őszintesége változatlan!

Egy új könyv, a régi tartalommal és több új fejezettel: mi történt azóta Vágó Istvánnal? Miért rúgták ki, hogyan reagáltak a hozzá közel állók, és hogyan azok, akiket megsértett a könyvben?

Bárdos András
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vágó István – Kinyitom a számat! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vágó István – Kinyitom a számat! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15.6 x 23.6 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  252
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  ISBN:
  9789630800655
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Vágó István – Kinyitom a számat! ebook, könyvet Vágó István – Kinyitom a számat! FB2, Download Vágó István – Kinyitom a számat! PDF , Download Vágó István – Kinyitom a számat! MOBI, Online Vágó István – Kinyitom a számat! könyvet, ingyenes letöltések Vágó István – Kinyitom a számat! IPhone, Online könyvet Vágó István – Kinyitom a számat! PDF, ingyenes Vágó István – Kinyitom a számat! DJVU, ingyenes letöltések Vágó István – Kinyitom a számat! TXT, letöltések Vágó István – Kinyitom a számat! RTF, Online Vágó István – Kinyitom a számat! FB2 , e-könyvet Vágó István – Kinyitom a számat! letöltések TXT, ingyenes Vágó István – Kinyitom a számat! letöltések könyvet, e-könyvet Vágó István – Kinyitom a számat! download MOBI, letöltések Vágó István – Kinyitom a számat! IPad, olvas Vágó István – Kinyitom a számat! MOBI, olvas Vágó István – Kinyitom a számat! DOC, ingyenes Vágó István – Kinyitom a számat! AWZ, Download e-könyvet Vágó István – Kinyitom a számat! iPad , ingyenes Vágó István – Kinyitom a számat! DJVU, Download Vágó István – Kinyitom a számat! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vágó István – Kinyitom a számat! DVD, olvas Vágó István – Kinyitom a számat! TXT, Book Vágó István – Kinyitom a számat! letöltések DJVU, Vágó István – Kinyitom a számat! letöltések könyvet ingyenes, Vágó István – Kinyitom a számat! letöltések könyvet pdf ingyenes, Vágó István – Kinyitom a számat! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vágó István – Kinyitom a számat! pdf ingyenes, Vágó István – Kinyitom a számat! letöltések könyvet epub ingyenes, Vágó István – Kinyitom a számat! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply