Vadölő

James Fenimore Cooper - Vadölő

Sólyomszem, Bőrharisnya, Vadölő, Natty Bumppo: különböző neveken ugyanaz a főhős jelenik meg az első, modern értelemben vett amerikai regényíró, James Fenimore Cooper Nagy Indiánkönyv összefoglaló cím alatt ismert műveiben. A hatalmas észak-amerikai kontinenset meghódító fehér civilizáció találkozása, harca és leszámolása az őslakókkal, az indián törzsek megosztottsága és felmorzsolódása a francia és az angol hódítók között, a végeláthatatlan, nagy folyók szabdalta vadon belakása számtalan konfliktust jelentett Amerika történetében. Cooper minderről kalandokon keresztül, és a hősies indián harcosok és vadászok, és a velük vagy ellenük harcoló jövevények kapcsolatának ábrázolásával mesél. Itt a rézbőrűek által "Kristálytükörnek" hívott s nyugalmában már alig megőrizhető vidéken zajlik a "sápadt arcú" Vadölő és a Hutter-lányok története, irokézek, huronok, delavárok ösvényein. Indiános könyvet olvasni kiskamaszként, mondhatni kötelező. Természet, sőt, természetvédelem, izgalom, leleményesség, barátság és árulás: minderről szól a Vadölő.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vadölő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vadölő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  216
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9789633490501
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2234364 / 1089101
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Vadölő ebook, könyvet Vadölő FB2, Download Vadölő PDF , Download Vadölő MOBI, Online Vadölő könyvet, ingyenes letöltések Vadölő IPhone, Online könyvet Vadölő PDF, ingyenes Vadölő DJVU, ingyenes letöltések Vadölő TXT, letöltések Vadölő RTF, Online Vadölő FB2 , e-könyvet Vadölő letöltések TXT, ingyenes Vadölő letöltések könyvet, e-könyvet Vadölő download MOBI, letöltések Vadölő IPad, olvas Vadölő MOBI, olvas Vadölő DOC, ingyenes Vadölő AWZ, Download e-könyvet Vadölő iPad , ingyenes Vadölő DJVU, Download Vadölő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vadölő DVD, olvas Vadölő TXT, Book Vadölő letöltések DJVU, Vadölő letöltések könyvet ingyenes, Vadölő letöltések könyvet pdf ingyenes, Vadölő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vadölő pdf ingyenes, Vadölő letöltések könyvet epub ingyenes, Vadölő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply