Üzletkötés a gyakorlatban

Frank Bettger - Üzletkötés a gyakorlatban

Frank Bettger, aki huszonkilenc évesen még súlyos anyagi gondokkal küszködő, sikertelen ember volt, néhány év leforgása alatt Amerika egyik legeredményesebb biztosítási üzletkötőjévé vált. Mi a titka ennek a bámulatos sikernek? Az a módszeresség, ahogyan nagy példaképének, Benjamin Franklinnek tanácsaiból kiindulva nekilátott, hogy kiszűrje, tökéletesítse és következetesen alkalmazza a gyakorlatában bevált üzletkötési technikákat. Az Üzletkötés a gyakorlatban minden sorából érződik, hogy olyan ember írta, aki a “terepen” próbálta ki mindazt, amit követésre ajánl. Lépésről lépésre követi az üzletkötés menetét és a sikert eredményező technikákat. Bemutatja az önszervezésnek azt a módszerét, amellyel bárki kialakíthatja magában azokat a szokásokat, amelyek szakmájának kiváló mesterévé teszik – legyen bármi is ez a szakma.A Könyv Magyarul!


Letöltések Üzletkötés a gyakorlatban ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Üzletkötés a gyakorlatban ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  190 gr
  ISBN:
  9789639730274
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2117584 / 1065911
  Series:


  TAGS:
  Online Üzletkötés a gyakorlatban ebook, könyvet Üzletkötés a gyakorlatban FB2, Download Üzletkötés a gyakorlatban PDF , Download Üzletkötés a gyakorlatban MOBI, Online Üzletkötés a gyakorlatban könyvet, ingyenes letöltések Üzletkötés a gyakorlatban IPhone, Online könyvet Üzletkötés a gyakorlatban PDF, ingyenes Üzletkötés a gyakorlatban DJVU, ingyenes letöltések Üzletkötés a gyakorlatban TXT, letöltések Üzletkötés a gyakorlatban RTF, Online Üzletkötés a gyakorlatban FB2 , e-könyvet Üzletkötés a gyakorlatban letöltések TXT, ingyenes Üzletkötés a gyakorlatban letöltések könyvet, e-könyvet Üzletkötés a gyakorlatban download MOBI, letöltések Üzletkötés a gyakorlatban IPad, olvas Üzletkötés a gyakorlatban MOBI, olvas Üzletkötés a gyakorlatban DOC, ingyenes Üzletkötés a gyakorlatban AWZ, Download e-könyvet Üzletkötés a gyakorlatban iPad , ingyenes Üzletkötés a gyakorlatban DJVU, Download Üzletkötés a gyakorlatban e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Üzletkötés a gyakorlatban DVD, olvas Üzletkötés a gyakorlatban TXT, Book Üzletkötés a gyakorlatban letöltések DJVU, Üzletkötés a gyakorlatban letöltések könyvet ingyenes, Üzletkötés a gyakorlatban letöltések könyvet pdf ingyenes, Üzletkötés a gyakorlatban pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Üzletkötés a gyakorlatban pdf ingyenes, Üzletkötés a gyakorlatban letöltések könyvet epub ingyenes, Üzletkötés a gyakorlatban ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply