Üzleti tudás az adatok mélyén


Ha egy üzletember manapság gyanakodva vesz kézbe informatikai tárgyú könyveket, joggal teszi. Nagy valószínűséggel két lehetőségre számíthat: vagy egy teljesen technikai beállítottságú írást kap, amiből nagyon keveset fog megérteni, és rájön, hogy azt nem neki szánták, vagy egy reklámízű ajánlatot tart a kezében, ami valaminek a megvásárlására, valamilyen rendszer, megoldás, eszköz bevezetésére próbálja rávenni. Amit most kezében tart nem ilyen. Ez a könyv egyaránt szól üzletemberekhez és informatikusokhoz. Bemutatja, hogy miképpen lehet üzleti célok érdekében kihasználni azt az adatvagyont, ami a modern informatikai eszközöknek köszönhetően hatalmas tömegben halmozódik fel szinte mindenütt. Ezzel a vagyonnal – az adatokban megtestesülő tőkével – gazdálkodni kell, ugyanúgy, ahogy azt a vállalati vagyon többi részével: az épületekkel, a gépekkel, a munkaerővel, a készletekkel, a pénzzel tesszük. A vállalati adatvagyon hasznosításának egyik legfontosabb módja az adatbányászat. Technikái, matematikai és informatikai eszközei, megoldásai érdekesek, elegánsak, eredményei, kimenetei sokszor kifejezetten látványosak. A szerzők felfogása szerint azonban az adatbányászat nem önmagáért, hanem az üzletért van: akkor hoz hasznot – méghozzá nem is akármekkorát -, ha üzleti környezetbe helyezik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Üzleti tudás az adatok mélyén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Üzleti tudás az adatok mélyén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  260
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9634215580
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2391747 / 1103326
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Üzleti tudás az adatok mélyén ebook, könyvet Üzleti tudás az adatok mélyén FB2, Download Üzleti tudás az adatok mélyén PDF , Download Üzleti tudás az adatok mélyén MOBI, Online Üzleti tudás az adatok mélyén könyvet, ingyenes letöltések Üzleti tudás az adatok mélyén IPhone, Online könyvet Üzleti tudás az adatok mélyén PDF, ingyenes Üzleti tudás az adatok mélyén DJVU, ingyenes letöltések Üzleti tudás az adatok mélyén TXT, letöltések Üzleti tudás az adatok mélyén RTF, Online Üzleti tudás az adatok mélyén FB2 , e-könyvet Üzleti tudás az adatok mélyén letöltések TXT, ingyenes Üzleti tudás az adatok mélyén letöltések könyvet, e-könyvet Üzleti tudás az adatok mélyén download MOBI, letöltések Üzleti tudás az adatok mélyén IPad, olvas Üzleti tudás az adatok mélyén MOBI, olvas Üzleti tudás az adatok mélyén DOC, ingyenes Üzleti tudás az adatok mélyén AWZ, Download e-könyvet Üzleti tudás az adatok mélyén iPad , ingyenes Üzleti tudás az adatok mélyén DJVU, Download Üzleti tudás az adatok mélyén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Üzleti tudás az adatok mélyén DVD, olvas Üzleti tudás az adatok mélyén TXT, Book Üzleti tudás az adatok mélyén letöltések DJVU, Üzleti tudás az adatok mélyén letöltések könyvet ingyenes, Üzleti tudás az adatok mélyén letöltések könyvet pdf ingyenes, Üzleti tudás az adatok mélyén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Üzleti tudás az adatok mélyén pdf ingyenes, Üzleti tudás az adatok mélyén letöltések könyvet epub ingyenes, Üzleti tudás az adatok mélyén ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply