Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika

Hofmeister-Tóth Ágnes - Mitev Ariel Zoltán - Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika

Volt egy időszak, amikor egyetlen, a tengeren Ázsia felé hajózó római sem halasztotta el, hogy megálljon Rodoszon, és meghallgassa az ékesszólás mestereit. Kikötöttek, hogy megmártózzanak a fodrozódó szóhabokban, s magukkal vigyenek valami megfoghatatlant.

A jó kommunikáció képessége olyasmi, amivel mindenki szívesen felszerelné saját hajóját. E sajátságos hajtóerővel könnyedén elnavigálhatunk az élet háborgó tengerén, az üzlet olykor zavaros vizein, valamint könnyen ráakadhatunk azokra a csendes és nyugodt öblökre, ahol újból feltöltődhetünk.

A könyv szemléletes példákon és gyakorlatokon keresztül mutatja be az üzleti kommunikáció különféle területeit, a nem verbális, a szóbeli, az írásbeli kommunikációt, valamint a meggyőzés alapelveit. A tárgyalástechnikai részben plasztikusan taglaljuk annak pszichológiai és elméleti hátterét, a disztributív és integratív technikákat, a harmadik fél bevonását, valamint a különféle kultúrák tárgyalási stílusait. A könyv egy kikötő, ahol feltölthetjük rakománnyal a hajót, vagy megfoltozhatjuk a vásznat. Talán ránk kacsint a Rodoszi Kolosszus…

Ezt a könyvet ajánljuk minden bachelor és master hallgatónak, tréningek résztvevőinek és minden kedves érdeklődőnek.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  386
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  416 gr
  ISBN:
  9789630585323
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2119102 / 1019868  TAGS:
  Online Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika ebook, könyvet Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika FB2, Download Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika PDF , Download Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika MOBI, Online Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika könyvet, ingyenes letöltések Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika IPhone, Online könyvet Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika PDF, ingyenes Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika DJVU, ingyenes letöltések Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika TXT, letöltések Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika RTF, Online Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika FB2 , e-könyvet Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika letöltések TXT, ingyenes Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika letöltések könyvet, e-könyvet Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika download MOBI, letöltések Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika IPad, olvas Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika MOBI, olvas Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika DOC, ingyenes Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika AWZ, Download e-könyvet Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika iPad , ingyenes Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika DJVU, Download Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika DVD, olvas Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika TXT, Book Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika letöltések DJVU, Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika letöltések könyvet ingyenes, Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika letöltések könyvet pdf ingyenes, Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika pdf ingyenes, Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika letöltések könyvet epub ingyenes, Üzleti kommunikáció és tárgyalástechnika ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply