Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje


Az üzleti hírszerzés piaca jelentős változásokon ment keresztül Magyarországon is az elmúlt évek során. Egyre több helyen oktatják az üzleti hírszerzést, egyre több magánnyomozó irodát bíznak meg ilyen jellegű ügyekkel, és egyre több cég fordít kiemelt figyelmet az üzleti hírszerzésre, illetve annak elhárítására is, mert csak így tudnak versenyben maradni.
Sasvári Rudolf tankönyvekre jellemző alapossággal megírt munkája hiánypótló mű: számba veszi mindazokat a technikákat, amelyek az üzleti hírszerzés alapjait jelentik. Könyvében kiemelt figyelmet fordít a hírszerzés talán legfontosabb tényezőjére, a titkos informátorokra, azaz ügynökökre. Az olvasó mindent megtudhat az ügynöktartás gyakorlati részleteiről az ügynökjelölt kiválasztásától kezdve a kapcsolat megszüntetéséig.
A régebben elhárító tisztként dolgozó, így a témát első kézből ismerő szerző ezen felül tárgyalja a titkos operációk eszköztárát és módszereit éppúgy, mint a technikai hírszerzést.A Könyv Magyarul!


Letöltések Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  140
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  140 gr
  ISBN:
  9789637118265
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2123441 / 1102688  TAGS:
  Online Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje ebook, könyvet Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje FB2, Download Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje PDF , Download Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje MOBI, Online Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje könyvet, ingyenes letöltések Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje IPhone, Online könyvet Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje PDF, ingyenes Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje DJVU, ingyenes letöltések Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje TXT, letöltések Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje RTF, Online Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje FB2 , e-könyvet Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje letöltések TXT, ingyenes Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje letöltések könyvet, e-könyvet Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje download MOBI, letöltések Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje IPad, olvas Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje MOBI, olvas Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje DOC, ingyenes Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje AWZ, Download e-könyvet Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje iPad , ingyenes Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje DJVU, Download Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje DVD, olvas Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje TXT, Book Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje letöltések DJVU, Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje letöltések könyvet ingyenes, Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje letöltések könyvet pdf ingyenes, Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje pdf ingyenes, Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje letöltések könyvet epub ingyenes, Üzleti hírszerzés avagy az ügynöktartás ábécéje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply