Üzleti haszon az adatok mélyén

Cser László - Fajszi Bulcsú - Fehér Tamás - Üzleti haszon az adatok mélyén

Mindannyian tudjuk: az idő pénz. A jövő sikeres vállalatvezetői azonban ma már azt is tudják, hogy az üzleti tevékenységük során keletkező hatalmas adatmennyiség és az abból kinyerhető információk szintén rendkívül értékesek lehetnek számukra. A könyv olvasmányos áttekintést nyújt azoknak, akik az adatbányászat jelentőségével már tisztában vannak, de a helyes módszereket még nem ismerik, e mellett a szakterületen járatosabbak is hasznos kézikönyvként forgathatják majd.
Mindenki ismeri G. B. Shaw mondását, miszerint Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja. Most azonban azok tanítják, akik több mint egy évtizede csinálják is. Magyarország vezető adatbányász műhelyének szakértő és elemző csapata már másodszor tárja a téma iránt érdeklődők elé a régió nagyvállalatainál végzett közel száz adatbányászati projekt tapasztalatát.
A szerzők első kötetének megjelenése (2004) óta az adatbányászat egyre inkább a mindennapok eszközévé vált mind az üzleti, mind a tudományos életben. A most megjelent könyvben nyomon követhető mind az adatbányászati módszerek finomodása, mind a felhasználási lehetőségek bővülése.
A legfontosabb tanulság, hogy az adatbányászat, minden tudományos érdekessége és szépsége ellenére az üzletért van. Tehát nem maradhat az adatbányászok belügye, hanem a felhasználóknak, üzletembereknek kell megérezniük az ebben levő lehetőségeket, az ő látókörüket szeretné e könyv tágítani.
A könyv írói ennek szellemében óvakodnak a szakzsargon túlzott használatától, a szöveg megfogalmazása világos, a kötet jól strukturált, ábrák segítik az olvasót. Az elméleti leírásokat számos érdekes példa, jellemzően hazai esettanulmány, anekdota gazdagítja, így a módszerek gyakorlati oldalról is szemügyre vehetők. A fejezetek jól tagoltak, nem túl hosszúak, a könyv végén található fogalomtár jól használható.
Egyediek a fejezetek elején található humoros illusztrációk is, amelyek találóan rávilágítanak az adott témakör lényegére.A Könyv Magyarul!


Letöltések Üzleti haszon az adatok mélyén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Üzleti haszon az adatok mélyén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  414
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  806 gr
  ISBN:
  9789639659469
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2209816 / 1065971  TAGS:
  Online Üzleti haszon az adatok mélyén ebook, könyvet Üzleti haszon az adatok mélyén FB2, Download Üzleti haszon az adatok mélyén PDF , Download Üzleti haszon az adatok mélyén MOBI, Online Üzleti haszon az adatok mélyén könyvet, ingyenes letöltések Üzleti haszon az adatok mélyén IPhone, Online könyvet Üzleti haszon az adatok mélyén PDF, ingyenes Üzleti haszon az adatok mélyén DJVU, ingyenes letöltések Üzleti haszon az adatok mélyén TXT, letöltések Üzleti haszon az adatok mélyén RTF, Online Üzleti haszon az adatok mélyén FB2 , e-könyvet Üzleti haszon az adatok mélyén letöltések TXT, ingyenes Üzleti haszon az adatok mélyén letöltések könyvet, e-könyvet Üzleti haszon az adatok mélyén download MOBI, letöltések Üzleti haszon az adatok mélyén IPad, olvas Üzleti haszon az adatok mélyén MOBI, olvas Üzleti haszon az adatok mélyén DOC, ingyenes Üzleti haszon az adatok mélyén AWZ, Download e-könyvet Üzleti haszon az adatok mélyén iPad , ingyenes Üzleti haszon az adatok mélyén DJVU, Download Üzleti haszon az adatok mélyén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Üzleti haszon az adatok mélyén DVD, olvas Üzleti haszon az adatok mélyén TXT, Book Üzleti haszon az adatok mélyén letöltések DJVU, Üzleti haszon az adatok mélyén letöltések könyvet ingyenes, Üzleti haszon az adatok mélyén letöltések könyvet pdf ingyenes, Üzleti haszon az adatok mélyén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Üzleti haszon az adatok mélyén pdf ingyenes, Üzleti haszon az adatok mélyén letöltések könyvet epub ingyenes, Üzleti haszon az adatok mélyén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply