Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek


Lőrinczi László sokoldalú ember: írt verseket, regényeket, színműveket, fordított olasz, francia, spanyol, román nyelvből, s mindezek mellett az irodalom műhelyvilágába és háttértörténeteibe elkalauzoló esszét, jegyzeteket is. Ez utóbbiakat – főképp az 1980-as évek vége óta születetteket – foglalta be ebbe a kötetébe. Új kötetének "hősei" a Dante-fordító Arany János, a gégerák némaságát "beszélgetőfüzetei" segítségével áttörő Babits Mihály, Kuncz Aladár Fekete kolostorának mára a feledés névtelenségébe süllyedt angol, francia, olasz, török és román fordítói. Megjárja a Vezúv lejtőit, betekint Marokkó arab világába és kultúrájába, s egy aprócska itáliai szigeten felkutatja azt az elfelejtett első világháborús hadifogolytábort, amelynek temetőjében sok száz magyar nyugszik.
Ma is nyughatatlan szellem, akit szenvedélyesen érdekel az irodalmi események háttértörténete, s aki a kutatás izgalmát olvasóival is meg tudja osztani.A Könyv Magyarul!


Letöltések Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  185
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  180 gr
  ISBN:
  9786065420083
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2397834 / 1140189  TAGS:
  Online Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek ebook, könyvet Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek FB2, Download Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek PDF , Download Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek MOBI, Online Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek könyvet, ingyenes letöltések Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek IPhone, Online könyvet Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek PDF, ingyenes Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek DJVU, ingyenes letöltések Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek TXT, letöltések Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek RTF, Online Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek FB2 , e-könyvet Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek letöltések TXT, ingyenes Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek letöltések könyvet, e-könyvet Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek download MOBI, letöltések Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek IPad, olvas Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek MOBI, olvas Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek DOC, ingyenes Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek AWZ, Download e-könyvet Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek iPad , ingyenes Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek DJVU, Download Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek DVD, olvas Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek TXT, Book Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek letöltések DJVU, Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek letöltések könyvet ingyenes, Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek letöltések könyvet pdf ingyenes, Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek pdf ingyenes, Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek letöltések könyvet epub ingyenes, Üzenetek Erdélybe – Esszék és jegyzetek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply