Üvegváros

Cassandra Clare - Üvegváros

Hogy megmentse édesanyja életét, Clarynek el kell utaznia az Üvegvárosba, az Árnyvadászok ősi otthonába még ha engedély nélkül belépni a városba a Törvénybe is ütközik, márpedig a Törvény megszegése halált jelenthet. Ha ennyi nem lenne elég, Jace nem akarja, hogy ott legyen, Simont pedig börtönbe vetették az Árnyvadászok, akik igencsak gyanúsnak találnak egy vámpírt, akinek nem árt a napfény. Ahogy Clary egyre többet tud meg családja múltjáról, szövetségesre lel Sebastian, a titokzatos Árnyvadász személyében. Valentine minden erejével azon van, hogy örökre megsemmisítsen minden Árnyvadászt, nekik pedig csak akkor van esélyük vele szemben, ha összefognak örökös ellenségeikkel. De félre tudják-e tenni gyűlöletüket az Árnyvadászok és az Alvilágiak, hogy együttműködhessenek? Miközben Jace rádöbben, mi mindent hajlandó kockára tenni Claryért, vajon a lány újonnan meglelt képességeivel segíthet-e megmenteni az Üvegvárost bármilyen áron? A szerelem halálos bűn, és a múlt titkai is végzetesnek bizonyulnak, amikor Clary és Jace szembenéz Valentine-nal a New York Times nagysikerű sorozatának, A Végzet Ereklyéinek utolsó darabjában.A Könyv Magyarul!


Letöltések Üvegváros ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Üvegváros ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  501
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  522 gr
  ISBN:
  9789632452883
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2213484 / 1069142
  Series:


  TAGS:
  Online Üvegváros ebook, könyvet Üvegváros FB2, Download Üvegváros PDF , Download Üvegváros MOBI, Online Üvegváros könyvet, ingyenes letöltések Üvegváros IPhone, Online könyvet Üvegváros PDF, ingyenes Üvegváros DJVU, ingyenes letöltések Üvegváros TXT, letöltések Üvegváros RTF, Online Üvegváros FB2 , e-könyvet Üvegváros letöltések TXT, ingyenes Üvegváros letöltések könyvet, e-könyvet Üvegváros download MOBI, letöltések Üvegváros IPad, olvas Üvegváros MOBI, olvas Üvegváros DOC, ingyenes Üvegváros AWZ, Download e-könyvet Üvegváros iPad , ingyenes Üvegváros DJVU, Download Üvegváros e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Üvegváros DVD, olvas Üvegváros TXT, Book Üvegváros letöltések DJVU, Üvegváros letöltések könyvet ingyenes, Üvegváros letöltések könyvet pdf ingyenes, Üvegváros pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Üvegváros pdf ingyenes, Üvegváros letöltések könyvet epub ingyenes, Üvegváros ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply