Üvegbűbáj


1815 – Miután Napóleont megfosztották trónjától és Elba szigetére száműzték, már a brit alattvalóknak is biztonságos a kontinensre utazniuk. A friss házas Jane és Vincent elfogadja a férfi régi barátjának és kollégájának meghívását. Monsieur Chastainnél és családjánál szállnak meg a festői belga kisvárosban, Binchében.
Miközben a két férfi az új bűbájolási technikákkal ismerteti meg egymást, Jane csak elméletben fejlesztheti tovább legújabb ötletét, mert állapota egy ideig nem teszi lehetővé, hogy tényleges bűbájolást végezzen. Pedig mielőbb szeretné kipróbálni, lehetséges-e üvegbe zárni, s ily módon raktározni és szállítani a bűbájt.
A kellemesen csordogáló napok nyugalmát riasztó hír zavarja meg: Napóleon visszatért! Partra szállt Franciaországban, és már Belgium felé tart. Vincent azonnal haza akarja küldeni a feleségét, azt viszont nem hajlandó elárulni, hogy ő miért akar mindenáron maradni. Ám Jane-nek hamarosan nem csak amiatt kell aggódnia, hogy kettejük között megrendült a bizalom: francia katonák szállják meg a házat, és elhurcolják Vincentet.

"Végy egy csipetnyi Büszkeség és balítéletet, adj hozzá némi mágiát, és máris megkapod Mary Robinette Kowal elbűvölő történetét." – The Booklist

2012-ben a Nebula-díj jelöltlistáján legjobb regény kategóriában!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Üvegbűbáj ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Üvegbűbáj ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  432
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789636354848
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2490004 / 1110853
  Translator:


  TAGS:
  Online Üvegbűbáj ebook, könyvet Üvegbűbáj FB2, Download Üvegbűbáj PDF , Download Üvegbűbáj MOBI, Online Üvegbűbáj könyvet, ingyenes letöltések Üvegbűbáj IPhone, Online könyvet Üvegbűbáj PDF, ingyenes Üvegbűbáj DJVU, ingyenes letöltések Üvegbűbáj TXT, letöltések Üvegbűbáj RTF, Online Üvegbűbáj FB2 , e-könyvet Üvegbűbáj letöltések TXT, ingyenes Üvegbűbáj letöltések könyvet, e-könyvet Üvegbűbáj download MOBI, letöltések Üvegbűbáj IPad, olvas Üvegbűbáj MOBI, olvas Üvegbűbáj DOC, ingyenes Üvegbűbáj AWZ, Download e-könyvet Üvegbűbáj iPad , ingyenes Üvegbűbáj DJVU, Download Üvegbűbáj e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Üvegbűbáj DVD, olvas Üvegbűbáj TXT, Book Üvegbűbáj letöltések DJVU, Üvegbűbáj letöltések könyvet ingyenes, Üvegbűbáj letöltések könyvet pdf ingyenes, Üvegbűbáj pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Üvegbűbáj pdf ingyenes, Üvegbűbáj letöltések könyvet epub ingyenes, Üvegbűbáj ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply