Útlevél a pokolba

Berkesi András - Útlevél a pokolba

-Mit akarsz apámtól?
-Nem tartozik rád! – Goldmayer elővette a heroinos cigarettát. Elhúzta az orra előtt. – Két adag van benne. Nos? Megkapom a kulcsokat?
Emőke a cigarettát nézte, szája sarkából alig észrevehetően nyál szivárgott, nagyokat nyelt. Táskájából elővette a lakáskulcsokat és az asztalra tette, aztán szinte ugyanazzal a mozdulattal a cigarettáért nyúlt. Goldmayer hagyta, hogy a lány elvegye tőle a cigarettát. Emőke lázasan kutatott a táskájában az öngyújtó után, de nem találta. A férfi elővette az öngyújtóját, felkattintotta, de nem gyújtotta meg a lány cigarettáját.
-Kérlek, ne kínozz! Nem bírom tovább.
-Bekapcsolom a magnót. Üzenj apádnak, hogy teljesítse kérésemet, mert különben nem kapsz tőlem több drogot, és akkor véged. Világos?
A lány bólintott.
-Mindent elmondok, csak adj már tüzet!A Könyv Magyarul!


Letöltések Útlevél a pokolba ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Útlevél a pokolba ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12.5 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  329
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9633268966
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1986
  Árukód:


  TAGS:
  Online Útlevél a pokolba ebook, könyvet Útlevél a pokolba FB2, Download Útlevél a pokolba PDF , Download Útlevél a pokolba MOBI, Online Útlevél a pokolba könyvet, ingyenes letöltések Útlevél a pokolba IPhone, Online könyvet Útlevél a pokolba PDF, ingyenes Útlevél a pokolba DJVU, ingyenes letöltések Útlevél a pokolba TXT, letöltések Útlevél a pokolba RTF, Online Útlevél a pokolba FB2 , e-könyvet Útlevél a pokolba letöltések TXT, ingyenes Útlevél a pokolba letöltések könyvet, e-könyvet Útlevél a pokolba download MOBI, letöltések Útlevél a pokolba IPad, olvas Útlevél a pokolba MOBI, olvas Útlevél a pokolba DOC, ingyenes Útlevél a pokolba AWZ, Download e-könyvet Útlevél a pokolba iPad , ingyenes Útlevél a pokolba DJVU, Download Útlevél a pokolba e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Útlevél a pokolba DVD, olvas Útlevél a pokolba TXT, Book Útlevél a pokolba letöltések DJVU, Útlevél a pokolba letöltések könyvet ingyenes, Útlevél a pokolba letöltések könyvet pdf ingyenes, Útlevél a pokolba pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Útlevél a pokolba pdf ingyenes, Útlevél a pokolba letöltések könyvet epub ingyenes, Útlevél a pokolba ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply