Utazások emlékkönyve

Ignácz Rózsa - Utazások emlékkönyve

"Miért emlékkönyv?" Azért-e, mert az elmúlt másfél évtized alatt több-kevesebb szerencsével, szelíd kalandozással, idegenben élő barátok, ismerősök és ismeretlenek életformájának meglelésével, átélésével már lezajlott útiélményekről tudósít, vagy, remélem, szórakoztat is ez az írásom? Az adatok közlésekor pontosságra törekedtem, de végtére is, bevallom, meglehetősen szubjektív hangvételű ez a világért sem csak útleírás. Könyvem nemcsak szép és érdekes tájak szavakkal festett képe akarna lenni. Történetek, kis novellák is sorakoznak benne: az essexi angol farmer családról, a chicagói gabonatőzsdéről, az USA-ban élő jó barátokról és furcsa figurákról, a kaliforniai kővé vált erdőről, egykori holland "udvarlómról", vagy például az "olasz csizma sarkán" tett kirándulásról. A már lepergett tizenöt év alatt majdnem két esztendeig éltem idegenben. S akkor még nem is számláltam erdélyi utaimat. Hiszen, ha szülőföldemet látogatom, nem idegenbe megyek; múlhatatlan érzésem, hogy Erdélyben otthon vagyok. Valójában itthon Magyarországon élek, Budapesten, az Irinyi József utcában. Itthon gondolom el leghívebb, örökösen munkára serkentő barátom: az íróasztalom mellett, hogy milyen volt máshol, s hogy minden utazásnak, akár szénásszekér tetején tettem azt, akár vonaton, hajón, autóban vagy repülőgépen, mindenik útnak legszebb vége a "hazaérkezés". E szavakkal indította útjára ezt az írását az azóta elhunyt kitűnő írónő, Ignácz Rózsa.A Könyv Magyarul!


Letöltések Utazások emlékkönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Utazások emlékkönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.5 x 20.1 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  244
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9632806301
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1980
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Utazások emlékkönyve ebook, könyvet Utazások emlékkönyve FB2, Download Utazások emlékkönyve PDF , Download Utazások emlékkönyve MOBI, Online Utazások emlékkönyve könyvet, ingyenes letöltések Utazások emlékkönyve IPhone, Online könyvet Utazások emlékkönyve PDF, ingyenes Utazások emlékkönyve DJVU, ingyenes letöltések Utazások emlékkönyve TXT, letöltések Utazások emlékkönyve RTF, Online Utazások emlékkönyve FB2 , e-könyvet Utazások emlékkönyve letöltések TXT, ingyenes Utazások emlékkönyve letöltések könyvet, e-könyvet Utazások emlékkönyve download MOBI, letöltések Utazások emlékkönyve IPad, olvas Utazások emlékkönyve MOBI, olvas Utazások emlékkönyve DOC, ingyenes Utazások emlékkönyve AWZ, Download e-könyvet Utazások emlékkönyve iPad , ingyenes Utazások emlékkönyve DJVU, Download Utazások emlékkönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Utazások emlékkönyve DVD, olvas Utazások emlékkönyve TXT, Book Utazások emlékkönyve letöltések DJVU, Utazások emlékkönyve letöltések könyvet ingyenes, Utazások emlékkönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, Utazások emlékkönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Utazások emlékkönyve pdf ingyenes, Utazások emlékkönyve letöltések könyvet epub ingyenes, Utazások emlékkönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply