Utak és alternatívák


A kötet a 2007-ben Utak és alternatívák címmel, a második orosz forradalom 90 éves évfordulója alkalmából rendezett nemzetközi konferenciánk anyagát, és az ahhoz kapcsolódó tanulmányokat tartalmazza. Az írások tematikai horizontja a krími háború orvostörténeti szempontú feldolgozásától a csecsen kérdés történeti gyökereinek vizsgálatán keresztül, frissen előkerült magyar vonatkozásokat is tartalmazó források közlésén, és nagy teoretikai vitákon keresztül a Szovjetunió, illetve Oroszország modern problémáinak taglalásáig terjed. Nem az 1917-es forradalom kérdéséhez kíván újabb és újabb adalékokat hozzátenni, hanem az előzményeket és a következményeket, a lehetőségeket kísérli meg tágabb perspektívájú megközelítéssel számba venni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Utak és alternatívák ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Utak és alternatívák ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  276
  Cover:
  PAPERBACK
  ISBN:
  2050000040313
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2389580 / 1146896
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Utak és alternatívák ebook, könyvet Utak és alternatívák FB2, Download Utak és alternatívák PDF , Download Utak és alternatívák MOBI, Online Utak és alternatívák könyvet, ingyenes letöltések Utak és alternatívák IPhone, Online könyvet Utak és alternatívák PDF, ingyenes Utak és alternatívák DJVU, ingyenes letöltések Utak és alternatívák TXT, letöltések Utak és alternatívák RTF, Online Utak és alternatívák FB2 , e-könyvet Utak és alternatívák letöltések TXT, ingyenes Utak és alternatívák letöltések könyvet, e-könyvet Utak és alternatívák download MOBI, letöltések Utak és alternatívák IPad, olvas Utak és alternatívák MOBI, olvas Utak és alternatívák DOC, ingyenes Utak és alternatívák AWZ, Download e-könyvet Utak és alternatívák iPad , ingyenes Utak és alternatívák DJVU, Download Utak és alternatívák e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Utak és alternatívák DVD, olvas Utak és alternatívák TXT, Book Utak és alternatívák letöltések DJVU, Utak és alternatívák letöltések könyvet ingyenes, Utak és alternatívák letöltések könyvet pdf ingyenes, Utak és alternatívák pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Utak és alternatívák pdf ingyenes, Utak és alternatívák letöltések könyvet epub ingyenes, Utak és alternatívák ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply