Ünnepek és hétköznapok

Balaton Dóra - Ernyey Béla - Ünnepek és hétköznapok

Ernyey Béla színész, író – és közismerten nagy ínyenc, aki korábbi könyveiben és főzőműsorokban is számos alkalommal bebizonyította már, hogy nemcsak enni, de főzni is szeret (és tud!). Első szakácskönyvével, az Ünnepek és hétköznapokkal Ernyey részben nagyanyjának, egy igazi erdélyi nagyasszonynak állít emléket: a tőle örökölt, féltve őrzött családi recepteket teszi közkinccsé pazar, ünnepi ételsorok formájában. A békebeli, bőséges lakomákat idéző finomságok mellett a hétköznapokról sem feledkezik meg Ernyey. A feleségével, Balaton Dórával közösen írt kötetben számos jól használható receptet kínál a rohanós hétköznapokra is, sőt: borral készülő különlegességeket és rafinált desszerteket is ajánl olvasóinak a – saját bevallása szerint – "haspók" szerzőpáros. A lenyűgöző fotókkal díszített kötetet borajánlások, hasznos tanácsok és könnyed, a humort sem nélkülöző élet- és ételtörténetek teszik teljessé. Az Ünnepek és hétköznapok az első szakácskönyve, melyet feleségével, Balaton Dórával közösen jegyez.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ünnepek és hétköznapok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ünnepek és hétköznapok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  239
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  1544 gr
  ISBN:
  9789638894250
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217751 / 1073721
  Photo by:


  TAGS:
  Online Ünnepek és hétköznapok ebook, könyvet Ünnepek és hétköznapok FB2, Download Ünnepek és hétköznapok PDF , Download Ünnepek és hétköznapok MOBI, Online Ünnepek és hétköznapok könyvet, ingyenes letöltések Ünnepek és hétköznapok IPhone, Online könyvet Ünnepek és hétköznapok PDF, ingyenes Ünnepek és hétköznapok DJVU, ingyenes letöltések Ünnepek és hétköznapok TXT, letöltések Ünnepek és hétköznapok RTF, Online Ünnepek és hétköznapok FB2 , e-könyvet Ünnepek és hétköznapok letöltések TXT, ingyenes Ünnepek és hétköznapok letöltések könyvet, e-könyvet Ünnepek és hétköznapok download MOBI, letöltések Ünnepek és hétköznapok IPad, olvas Ünnepek és hétköznapok MOBI, olvas Ünnepek és hétköznapok DOC, ingyenes Ünnepek és hétköznapok AWZ, Download e-könyvet Ünnepek és hétköznapok iPad , ingyenes Ünnepek és hétköznapok DJVU, Download Ünnepek és hétköznapok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ünnepek és hétköznapok DVD, olvas Ünnepek és hétköznapok TXT, Book Ünnepek és hétköznapok letöltések DJVU, Ünnepek és hétköznapok letöltések könyvet ingyenes, Ünnepek és hétköznapok letöltések könyvet pdf ingyenes, Ünnepek és hétköznapok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ünnepek és hétköznapok pdf ingyenes, Ünnepek és hétköznapok letöltések könyvet epub ingyenes, Ünnepek és hétköznapok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply