Ültünk a mólón


Ültünk a mólón és néztük, hogy járja a táncát a vízen a fény… Legismertebb dalom, a Balatoni nyár első sorai ezek. Írtam már dalt a téli Balatonról is, és van még két ötletem, de ezeket egyelőre titokban szeretném tartani.
A Balaton számomra a szabadsággal rokon értelmű szó. Ezt a két fogalmat: Balaton és szabadság, együtt tanultam meg, és máig egymás mellett élnek a lelkemben. (És nem csak azért, mert akkor mentünk családostul a Balatonra, amikor apám szabadságot vett ki…)
Ebben a könyvben azt kutatom, vajon maradt-e még a szép szabadságból valamennyi a tó partján. A másik célom az volt, hogy pillanatfelvételt készítsek. Szavakba öntött fotót a Balatonról 2013-ban, hogy az eljövendő korok szabadság utáni vágyakozói összehasonlíthassák valamivel az akkori a tavat és a vidékét, pontosabban amit nekik hagyunk belőle.
Arra is kíváncsi voltam, vajon mi jön velem szembe, ha „csak úgy” nekivágok, hogy körbejárjam a Balatont. Most már tudom, és el is mesélem. Az olvasónak csupán annyit kell tennie, hogy beül egy fotelba, és fellapozza ezt a könyvet.
Bornai TiborA Könyv Magyarul!


Letöltések Ültünk a mólón ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ültünk a mólón ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  392 gr
  ISBN:
  9786155353468
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2496740 / 1114683  TAGS:
  Online Ültünk a mólón ebook, könyvet Ültünk a mólón FB2, Download Ültünk a mólón PDF , Download Ültünk a mólón MOBI, Online Ültünk a mólón könyvet, ingyenes letöltések Ültünk a mólón IPhone, Online könyvet Ültünk a mólón PDF, ingyenes Ültünk a mólón DJVU, ingyenes letöltések Ültünk a mólón TXT, letöltések Ültünk a mólón RTF, Online Ültünk a mólón FB2 , e-könyvet Ültünk a mólón letöltések TXT, ingyenes Ültünk a mólón letöltések könyvet, e-könyvet Ültünk a mólón download MOBI, letöltések Ültünk a mólón IPad, olvas Ültünk a mólón MOBI, olvas Ültünk a mólón DOC, ingyenes Ültünk a mólón AWZ, Download e-könyvet Ültünk a mólón iPad , ingyenes Ültünk a mólón DJVU, Download Ültünk a mólón e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ültünk a mólón DVD, olvas Ültünk a mólón TXT, Book Ültünk a mólón letöltések DJVU, Ültünk a mólón letöltések könyvet ingyenes, Ültünk a mólón letöltések könyvet pdf ingyenes, Ültünk a mólón pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ültünk a mólón pdf ingyenes, Ültünk a mólón letöltések könyvet epub ingyenes, Ültünk a mólón ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply