Ülj figyelmesen, mint egy béka


Az Ülj figyelmesen, mint egy béka! bemutatja a gyermekeknek a mindfulness, a tudatos jelenlét elsajátításának alapjait. Könnyen érthető, játékos formában vezeti rá a gyerekeket a tudatos jelenlét megvalósítására: szellemi, lelki és testi szinten. A tudatos jelenlét akkor teljesül, amikor kapcsolatban vagyunk azzal, amit éppen tapasztalunk. A figyelem minősége fejleszthető és elmélyíthető azzal, ha a legszembetűnőbb és legfontosabb dolgokra figyelünk minden pillanatban. Erre mindenki képes, de általában nem teszi tudatosan. Összpontosítást és koncentrációt igényel. Miért ne kezdhetnénk el ezeket a képességeket fejleszteni? A világ manapság már olyan összetett és rohanó, az, hogy jelen tudjunk lenni az adott pillanatban, teljességgel szükségszerű ahhoz, hogy megértsük a világot, folytassuk a tanulást, fejlődést, és azon munkálkodjunk, hogy a magunk egyediségével hozzájáruljunk ehhez a világhoz.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ülj figyelmesen, mint egy béka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ülj figyelmesen, mint egy béka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  134
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789632445922
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2636993 / 1149456
  Translator:


  TAGS:
  Online Ülj figyelmesen, mint egy béka ebook, könyvet Ülj figyelmesen, mint egy béka FB2, Download Ülj figyelmesen, mint egy béka PDF , Download Ülj figyelmesen, mint egy béka MOBI, Online Ülj figyelmesen, mint egy béka könyvet, ingyenes letöltések Ülj figyelmesen, mint egy béka IPhone, Online könyvet Ülj figyelmesen, mint egy béka PDF, ingyenes Ülj figyelmesen, mint egy béka DJVU, ingyenes letöltések Ülj figyelmesen, mint egy béka TXT, letöltések Ülj figyelmesen, mint egy béka RTF, Online Ülj figyelmesen, mint egy béka FB2 , e-könyvet Ülj figyelmesen, mint egy béka letöltések TXT, ingyenes Ülj figyelmesen, mint egy béka letöltések könyvet, e-könyvet Ülj figyelmesen, mint egy béka download MOBI, letöltések Ülj figyelmesen, mint egy béka IPad, olvas Ülj figyelmesen, mint egy béka MOBI, olvas Ülj figyelmesen, mint egy béka DOC, ingyenes Ülj figyelmesen, mint egy béka AWZ, Download e-könyvet Ülj figyelmesen, mint egy béka iPad , ingyenes Ülj figyelmesen, mint egy béka DJVU, Download Ülj figyelmesen, mint egy béka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ülj figyelmesen, mint egy béka DVD, olvas Ülj figyelmesen, mint egy béka TXT, Book Ülj figyelmesen, mint egy béka letöltések DJVU, Ülj figyelmesen, mint egy béka letöltések könyvet ingyenes, Ülj figyelmesen, mint egy béka letöltések könyvet pdf ingyenes, Ülj figyelmesen, mint egy béka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ülj figyelmesen, mint egy béka pdf ingyenes, Ülj figyelmesen, mint egy béka letöltések könyvet epub ingyenes, Ülj figyelmesen, mint egy béka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply