Újságíróiskola


A hajdani német vaskancellár, Otto von Bismarck szerint az újságírók pályatévesztett emberek. Állításával a nemcsak költőnek, hanem újságírónak is kiváló Juhász Gyula akképpen szállt szembe, hogy az újságíró pályatévesztett ember, de azt a pályáját tévesztette el, amelyik elől a szerkesztőség füstjébe és csöndjébe menekül. Jelen kötet a Juhász Gyula említette pályaváltoztatóknak és az eleve szerkesztőségbe igyekvőknek kíván segítségére lenni. (A fejezetek többségének szerzője maga is pályaelhagyó, tanári diplomáját szögre akasztva bő négy évtizede ragadott tollat, hogy aztán az 1990-es évektől – diplomáját leporolva – a Népszabadság, a Független Médiaközpont és a Partners Hungary újságíró-stúdióiban meg a Sanoma Médiaakadémián az újságíróképzésnek is részese legyen.)
A kötet keveset foglalkozik a műfajok elméleti kérdéseivel – róluk több jeles munka is az érdeklődők rendelkezésére áll. Sokkal inkább a cikkalkotás gyakorlati – tartalmi és formai – kérdéseiben igyekszik tanácsot adni: jó és rossz klasszikus, közelmúltbeli és egészen friss példákat sorolva, bemutatva, hogy ugyanazt a tárgyat az adott lap szellemében és a rendelkezésre álló terjedelemben hányféleképpen is lehet papírra vetni, újabban pedig képernyőre varázsolni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Újságíróiskola ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Újságíróiskola ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  164
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9786155219030
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2227038 / 1081484
  Series:


  TAGS:
  Online Újságíróiskola ebook, könyvet Újságíróiskola FB2, Download Újságíróiskola PDF , Download Újságíróiskola MOBI, Online Újságíróiskola könyvet, ingyenes letöltések Újságíróiskola IPhone, Online könyvet Újságíróiskola PDF, ingyenes Újságíróiskola DJVU, ingyenes letöltések Újságíróiskola TXT, letöltések Újságíróiskola RTF, Online Újságíróiskola FB2 , e-könyvet Újságíróiskola letöltések TXT, ingyenes Újságíróiskola letöltések könyvet, e-könyvet Újságíróiskola download MOBI, letöltések Újságíróiskola IPad, olvas Újságíróiskola MOBI, olvas Újságíróiskola DOC, ingyenes Újságíróiskola AWZ, Download e-könyvet Újságíróiskola iPad , ingyenes Újságíróiskola DJVU, Download Újságíróiskola e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Újságíróiskola DVD, olvas Újságíróiskola TXT, Book Újságíróiskola letöltések DJVU, Újságíróiskola letöltések könyvet ingyenes, Újságíróiskola letöltések könyvet pdf ingyenes, Újságíróiskola pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Újságíróiskola pdf ingyenes, Újságíróiskola letöltések könyvet epub ingyenes, Újságíróiskola ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply