Újra veled, Sydneyben

Fejős Éva - Újra veled, Sydneyben

"Kóródi Szonját, az egyik kereskedelmi tévécsatorna kommunikációs szakemberét fejvadászcég közvetíti egy új, de nagyra törő környezetvédelmi céghez. A munka nehezebb, ám izgalmasabb, a fizetés jobb, a kilátások mesések… vagy mégsem? Szonja szép lassan rájön, hogy elődje és egy másik kollégája titokzatos körülmények vesztette életét, és a szálak munkahelyére, a GreenDay óbudai bázisára, illetve onnan még messzebbre vezetnek… Míg Szonja az informatikus párja segítségével magánnyomozásba kezd, egy másik lány, a családi ok miatt kollégiumban élő, tizenötéves Tina egy rosszul végződő buliban vesz részt. Másnap már nem megy vissza az intézetbe, hanem beköltözik egy elhagyatott hétvégi házba. Ám amikor megtudja, hogy egyetlen barátnője egy új dizájnerdrog áldozatává vált, bosszút esküszik, és a díler nyomába ered, nem sejtve, hogy maga is egykönnyen áldozattá válhat.
Szonja és Tina útja eleinte nem keresztezi egymást, azonban mindketten elszántan küzdenek az igazukért.
Vajon elég bátrak-e ahhoz, hogy megállítsák a gépezetet, bevállalva az igazságot? És elég bátrak-e ahhoz, hogy összeszövetkezzenek, tudván, hogy csak együtt menekülhetnek meg?

Fejős Éva új regénye az Úton hozzádhoz és a November lányához hasonló izgalmakat kínál az olvasóknak; hatalmas tempóban száguldunk mi is Budapestről Sydney felé, ahol valószínűleg nemcsak a szerelem vár Szonjára, hanem egy szembenézés is, amelynek óriási a tétje…"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Újra veled, Sydneyben ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Újra veled, Sydneyben ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  454
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9786155652219
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2689846 / 1160418  TAGS:
  Online Újra veled, Sydneyben ebook, könyvet Újra veled, Sydneyben FB2, Download Újra veled, Sydneyben PDF , Download Újra veled, Sydneyben MOBI, Online Újra veled, Sydneyben könyvet, ingyenes letöltések Újra veled, Sydneyben IPhone, Online könyvet Újra veled, Sydneyben PDF, ingyenes Újra veled, Sydneyben DJVU, ingyenes letöltések Újra veled, Sydneyben TXT, letöltések Újra veled, Sydneyben RTF, Online Újra veled, Sydneyben FB2 , e-könyvet Újra veled, Sydneyben letöltések TXT, ingyenes Újra veled, Sydneyben letöltések könyvet, e-könyvet Újra veled, Sydneyben download MOBI, letöltések Újra veled, Sydneyben IPad, olvas Újra veled, Sydneyben MOBI, olvas Újra veled, Sydneyben DOC, ingyenes Újra veled, Sydneyben AWZ, Download e-könyvet Újra veled, Sydneyben iPad , ingyenes Újra veled, Sydneyben DJVU, Download Újra veled, Sydneyben e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Újra veled, Sydneyben DVD, olvas Újra veled, Sydneyben TXT, Book Újra veled, Sydneyben letöltések DJVU, Újra veled, Sydneyben letöltések könyvet ingyenes, Újra veled, Sydneyben letöltések könyvet pdf ingyenes, Újra veled, Sydneyben pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Újra veled, Sydneyben pdf ingyenes, Újra veled, Sydneyben letöltések könyvet epub ingyenes, Újra veled, Sydneyben ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply