Új tudatosság egy új világért


"Úgy gondolkodjatok, mintha minden gondolatotok lángoló betűkkel lenne az égre írva, ahol mindenki láthatja azokat. És ez valóban így is van. Úgy cselekedjetek, mintha minden tettetek a saját fejetekre szállna vissza. És ez valóban így is van." -(Mikhail Naimy). Nagy változások vannak készülőben, és ezek mind nyilvánvalóbban érintik életünk folyását. Földünk a szó szoros értelmében reng és rázkódik. A világot uraló rendszer épülete minden eresztékében recseg-ropog. Oda a jövő biztonsága, a rend és a stabilitás, és képtelenséggel határos hiedelmek és vélekedések ütik fel a fejüket. Vészesen közel jutottunk ahhoz, hogy a felborult egyensúly soha többé ne álljon helyre. E sorsdöntő pillanat ugyanakkor az átalakulás hatalmas lehetőségeit is magában hordozza. Tetszik vagy sem, a változás itt van a nyakunkon. Tény és való, hogy a legtöbben ódzkodunk a változástól, hiszen az ismeretlen, és bajok forrása lehet. Márpedig amit nem értünk, attól tartunk is, borzongatóvá nagyítjuk. Az hát az érdekünk, hogy a könyv segítségével tisztázzuk, miről is van szó tulajdonképpen, hogyan érint ez bennünket, és mit szándékozunk tenni. A fejlődésnek valójában soha nincs vége: minden átmenet átvezet a következőbe. Nincs tehát itt a világvége, hiába kárognak a vészmadarak. Újfajta tudatossággal kell átlépnünk az új világba. Gondolkodásunk jelenlegi színvonala ugyanis nem alkalmas arra, hogy a megújulás és újjászületés korába vezessen bennünket. A küszöbönálló átalakulás megköveteli, hogy egyénenként és tudatosan is hozzáadjuk kreatív, pozitív energiánkat, mert ha félelemmel és szorongással válaszolunk az eseményekre, az csak megnöveli a várható káoszt. A pozitív áttöréshez önbizalomra és derűlátásra van szükségünk. E változó idők megkívánják, hogy nagyobb felelősséget vállaljunk önmagunkért. Végül is önmagunkat nemesítve közvetetten, mégis döntő módon a világot is jobbá tehetjük magunk körül.A Könyv Magyarul!


Letöltések Új tudatosság egy új világért ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Új tudatosság egy új világért ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  260
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9789635291465
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2231904 / 1086495
  Translator:


  TAGS:
  Online Új tudatosság egy új világért ebook, könyvet Új tudatosság egy új világért FB2, Download Új tudatosság egy új világért PDF , Download Új tudatosság egy új világért MOBI, Online Új tudatosság egy új világért könyvet, ingyenes letöltések Új tudatosság egy új világért IPhone, Online könyvet Új tudatosság egy új világért PDF, ingyenes Új tudatosság egy új világért DJVU, ingyenes letöltések Új tudatosság egy új világért TXT, letöltések Új tudatosság egy új világért RTF, Online Új tudatosság egy új világért FB2 , e-könyvet Új tudatosság egy új világért letöltések TXT, ingyenes Új tudatosság egy új világért letöltések könyvet, e-könyvet Új tudatosság egy új világért download MOBI, letöltések Új tudatosság egy új világért IPad, olvas Új tudatosság egy új világért MOBI, olvas Új tudatosság egy új világért DOC, ingyenes Új tudatosság egy új világért AWZ, Download e-könyvet Új tudatosság egy új világért iPad , ingyenes Új tudatosság egy új világért DJVU, Download Új tudatosság egy új világért e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Új tudatosság egy új világért DVD, olvas Új tudatosság egy új világért TXT, Book Új tudatosság egy új világért letöltések DJVU, Új tudatosság egy új világért letöltések könyvet ingyenes, Új tudatosság egy új világért letöltések könyvet pdf ingyenes, Új tudatosság egy új világért pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Új tudatosság egy új világért pdf ingyenes, Új tudatosság egy új világért letöltések könyvet epub ingyenes, Új tudatosság egy új világért ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply