Új Őrség


Egy kövér, csúnyácska tízéves kisfiú személyében nagy erejű, hasonítatlan Fénypárti próféta jelenik meg Moszkvában. Ezzel újból megbomlani látszik a Fény és a Setét egyensúlya. De nem ez a legnagyobb baj. A próféták jövendölése, ha az emberek tudomására jut, feltétlenül be is teljesedik, és ez rendszerint háborút, országok és népek pusztulását jelenti. A Homály elküldi tehát teljes hatalmával rendelkező megtestesülését, a Tigrist, hogy megölje a hírhozót, és bárki mást is, aki esetleg meghallgatta. A moszkvai Éjszakai Őrség megpróbálja megállítani az ítéletvégrehajtót, de Anton Gorogyeckijnek és társainak rá kell döbbenniük, hogy soraik között olyanok is vannak, akik magát a Homályt akarják eltörölni. Márpedig akkor megszűnik a mágia, a Másfélék elvesztik minden rendkívüli képességüket. És a világ visszavonhatatlanul megváltozik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Új Őrség ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Új Őrség ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  360
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9789639828995
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2233260 / 1087882
  Series:


  TAGS:
  Online Új Őrség ebook, könyvet Új Őrség FB2, Download Új Őrség PDF , Download Új Őrség MOBI, Online Új Őrség könyvet, ingyenes letöltések Új Őrség IPhone, Online könyvet Új Őrség PDF, ingyenes Új Őrség DJVU, ingyenes letöltések Új Őrség TXT, letöltések Új Őrség RTF, Online Új Őrség FB2 , e-könyvet Új Őrség letöltések TXT, ingyenes Új Őrség letöltések könyvet, e-könyvet Új Őrség download MOBI, letöltések Új Őrség IPad, olvas Új Őrség MOBI, olvas Új Őrség DOC, ingyenes Új Őrség AWZ, Download e-könyvet Új Őrség iPad , ingyenes Új Őrség DJVU, Download Új Őrség e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Új Őrség DVD, olvas Új Őrség TXT, Book Új Őrség letöltések DJVU, Új Őrség letöltések könyvet ingyenes, Új Őrség letöltések könyvet pdf ingyenes, Új Őrség pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Új Őrség pdf ingyenes, Új Őrség letöltések könyvet epub ingyenes, Új Őrség ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply