Ugrás az ismeretlenbe

Szergej Lukjanyenko - Ugrás az ismeretlenbe

Pjotr Hrumov, miután meggyőződött arról, hogy a geometerek világától nem remélhet segítséget a Föld megmentéséhez, elköt egy űrhajót, és elmenekül. Eltökélt szándéka, hogy elrepül a Galaxis magjába, az Árnyékhoz, amely rendelkezhet a szükséges erővel.
Társaival egy teljesen élettelen, "kóbor" bolygón ér földet, ahol rábukkannak egy Kapura. Ezek kötik össze az Árnyék több százezer bolygóját. Aki átlép rajtuk, halhatatlan lesz, de közben az Árnyék "elsajátítja", teljes tudatát magába olvasztja, önmaga részévé teszi.
Mivel a Kapu a legrejtettebb vágyaknak engedelmeskedik, az utazók elszakadnak egymástól, és ezzel megkezdődik a versenyfutás az idővel, mert ha nem jutnak vissza a Földre még jókor a megoldással, többé nem lesz hová hazatérniük.

Az Európa-díjas orosz szerző kétkötetes sorozatának befejező részében galaktikus méretekben bonyolítja cselekményét, végkövetkeztetésként mégis azt vonja le, hogy a csillagok között is az emberi értékek a legfontosabbak.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Ugrás az ismeretlenbe ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ugrás az ismeretlenbe ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  400
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789639828520
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2211204 / 1067422
  Series:


  TAGS:
  Online Ugrás az ismeretlenbe ebook, könyvet Ugrás az ismeretlenbe FB2, Download Ugrás az ismeretlenbe PDF , Download Ugrás az ismeretlenbe MOBI, Online Ugrás az ismeretlenbe könyvet, ingyenes letöltések Ugrás az ismeretlenbe IPhone, Online könyvet Ugrás az ismeretlenbe PDF, ingyenes Ugrás az ismeretlenbe DJVU, ingyenes letöltések Ugrás az ismeretlenbe TXT, letöltések Ugrás az ismeretlenbe RTF, Online Ugrás az ismeretlenbe FB2 , e-könyvet Ugrás az ismeretlenbe letöltések TXT, ingyenes Ugrás az ismeretlenbe letöltések könyvet, e-könyvet Ugrás az ismeretlenbe download MOBI, letöltések Ugrás az ismeretlenbe IPad, olvas Ugrás az ismeretlenbe MOBI, olvas Ugrás az ismeretlenbe DOC, ingyenes Ugrás az ismeretlenbe AWZ, Download e-könyvet Ugrás az ismeretlenbe iPad , ingyenes Ugrás az ismeretlenbe DJVU, Download Ugrás az ismeretlenbe e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ugrás az ismeretlenbe DVD, olvas Ugrás az ismeretlenbe TXT, Book Ugrás az ismeretlenbe letöltések DJVU, Ugrás az ismeretlenbe letöltések könyvet ingyenes, Ugrás az ismeretlenbe letöltések könyvet pdf ingyenes, Ugrás az ismeretlenbe pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ugrás az ismeretlenbe pdf ingyenes, Ugrás az ismeretlenbe letöltések könyvet epub ingyenes, Ugrás az ismeretlenbe ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply