Ugrás a sötétbe

Vigh Károly - Ugrás a sötétbe

Ha van drámai dátuma a magyar történelemnek, 1944. október 15-e az! A gyászos emlékű nyilas puccs napja volt ez csakhogy sok minden előzte meg, kormányzói kiugrási szándék, miniszterelnöki korlátoltság, tiszti árulás, kapkodás, ravaszkodás, politikai és katonai dilettantizmus, de olykor helytállás és hősiesség is. Többről van szó e könyvben, mint egy napról és közvetlen előzményeiről: a Horthy-korszak egész politikájáról, a végső bukása előtt álló, ámde épp ezért különösen agresszív hitleri hatalomról, egyszóval az egész bonyolult akkori történelemről.A Könyv Magyarul!


Letöltések Ugrás a sötétbe ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Ugrás a sötétbe ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  13 x 18 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  163
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9630519879
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1979
  Árukód:


  TAGS:
  Online Ugrás a sötétbe ebook, könyvet Ugrás a sötétbe FB2, Download Ugrás a sötétbe PDF , Download Ugrás a sötétbe MOBI, Online Ugrás a sötétbe könyvet, ingyenes letöltések Ugrás a sötétbe IPhone, Online könyvet Ugrás a sötétbe PDF, ingyenes Ugrás a sötétbe DJVU, ingyenes letöltések Ugrás a sötétbe TXT, letöltések Ugrás a sötétbe RTF, Online Ugrás a sötétbe FB2 , e-könyvet Ugrás a sötétbe letöltések TXT, ingyenes Ugrás a sötétbe letöltések könyvet, e-könyvet Ugrás a sötétbe download MOBI, letöltések Ugrás a sötétbe IPad, olvas Ugrás a sötétbe MOBI, olvas Ugrás a sötétbe DOC, ingyenes Ugrás a sötétbe AWZ, Download e-könyvet Ugrás a sötétbe iPad , ingyenes Ugrás a sötétbe DJVU, Download Ugrás a sötétbe e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Ugrás a sötétbe DVD, olvas Ugrás a sötétbe TXT, Book Ugrás a sötétbe letöltések DJVU, Ugrás a sötétbe letöltések könyvet ingyenes, Ugrás a sötétbe letöltések könyvet pdf ingyenes, Ugrás a sötétbe pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Ugrás a sötétbe pdf ingyenes, Ugrás a sötétbe letöltések könyvet epub ingyenes, Ugrás a sötétbe ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply