Tűzvészkert

Al Berto - Tűzvészkert

A posztmodern portugál költészet kultikus figurájának búcsúkötete egy felkavaró erejű életmű összegzésével szembesíti az olvasót. Al Berto a beat irodalom lázadásából jutott el a lényegi magány és a radikális idegenség szűkszavú, minimalista költészetéig. A halálos betegség kapujából íródó kötetben ott kísért verseinek minden jellegzetes vonása: a fájdalom, a szenvedés, a kitaszítottság, a homoszexualitás, az öregedés, az álmatlanság és a lét elsivatagosodása. Szívbemarkoló őszinteségű, vallomásos költészet keveredik el egyfajta sajátosan tragikus szereplírával a Tűzvészkert oldalain, ahol egy véget érő élet töredékeiben Rimbaud figurája és hangja együtt vibrál Al Berto későmodern melankóliájával. A Tűzvészkert minden kétséget kizáróan a XX. század végén újjászülető portugál kultúra és irodalom egyik legmeghatározóbb kötete, mindazonáltal egy olyan kiemelkedő lírai teljesítmény, mely Al Bertót nem csak a portugál, hanem egyúttal az európai költészet emblematikus képviselőjévé avatja.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tűzvészkert ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tűzvészkert ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  68
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  94 gr
  ISBN:
  9789631434743
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2689581 / 1160155
  Series:


  TAGS:
  Online Tűzvészkert ebook, könyvet Tűzvészkert FB2, Download Tűzvészkert PDF , Download Tűzvészkert MOBI, Online Tűzvészkert könyvet, ingyenes letöltések Tűzvészkert IPhone, Online könyvet Tűzvészkert PDF, ingyenes Tűzvészkert DJVU, ingyenes letöltések Tűzvészkert TXT, letöltések Tűzvészkert RTF, Online Tűzvészkert FB2 , e-könyvet Tűzvészkert letöltések TXT, ingyenes Tűzvészkert letöltések könyvet, e-könyvet Tűzvészkert download MOBI, letöltések Tűzvészkert IPad, olvas Tűzvészkert MOBI, olvas Tűzvészkert DOC, ingyenes Tűzvészkert AWZ, Download e-könyvet Tűzvészkert iPad , ingyenes Tűzvészkert DJVU, Download Tűzvészkert e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tűzvészkert DVD, olvas Tűzvészkert TXT, Book Tűzvészkert letöltések DJVU, Tűzvészkert letöltések könyvet ingyenes, Tűzvészkert letöltések könyvet pdf ingyenes, Tűzvészkert pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tűzvészkert pdf ingyenes, Tűzvészkert letöltések könyvet epub ingyenes, Tűzvészkert ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply