Tűzpróba


James Dashner, a világszerte óriási sikert aratott Útvesztő-sorozat szerzője az egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági író. A trilógiának szánt sorozat köteteinek száma utóbb négyre nőtt, ahogy a Sziklás-hegységben élő szerző gyermekeinek száma is. Az Útvesztő és folytatása, a Tűzpróba írója amúgy nem nagy barátja a számoknak, pedig eredetileg könyvelőként dolgozott. Most viszont rendkívül hálás azért, hogy történetek írásából élhet, és úgy tartja, nála nagyobb mázlista kevés van a világon.
Thomas és társai azt gondolták, ha valaki élve kijutnak az Útvesztőből, akkor visszanyerik szabadságukat, folytathatják korábbi életüket. Ám a titokzatos VESZETT még nem végzett velük. Újabb próba, újabb rémálom vár rájuk.
A Föld felperzselt vidék, melyen zombiszerű gyilkos lények kószálnak. A kormányok eltűntek, a világ anarchiába süllyedt. A remélt szabadság helyett a csapat még kegyetlenebb megpróbáltatásnak néz elébe: vár rájuk a Tűzpróba. Ebben a világban már nincsenek egyedül – és a többiek csak akkor maradhatnak életben, ha ővelük végeznek. Vérfagyasztó kalandokkal teli útjuk során nyoma vész a csapat egyetlen lány tagjának, Teresának, és a fiúk elhatározzák, hogy felkutatják, még ha ez az életükbe kerül is. Fogalmuk sincs róla, micsoda elképesztő veszélyek várnak rájuk. Nincsenek szabályok. Nincs segítség. A tét az életük. Thomasban pedig lassan felébred a gyanú: vajon nem az ő elméjében rejlik a szabadulásuk kulcsa?A Könyv Magyarul!


Letöltések Tűzpróba ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tűzpróba ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  416
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  384 gr
  ISBN:
  9789632663456
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2581589 / 1140908
  Translator:


  TAGS:
  Online Tűzpróba ebook, könyvet Tűzpróba FB2, Download Tűzpróba PDF , Download Tűzpróba MOBI, Online Tűzpróba könyvet, ingyenes letöltések Tűzpróba IPhone, Online könyvet Tűzpróba PDF, ingyenes Tűzpróba DJVU, ingyenes letöltések Tűzpróba TXT, letöltések Tűzpróba RTF, Online Tűzpróba FB2 , e-könyvet Tűzpróba letöltések TXT, ingyenes Tűzpróba letöltések könyvet, e-könyvet Tűzpróba download MOBI, letöltések Tűzpróba IPad, olvas Tűzpróba MOBI, olvas Tűzpróba DOC, ingyenes Tűzpróba AWZ, Download e-könyvet Tűzpróba iPad , ingyenes Tűzpróba DJVU, Download Tűzpróba e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tűzpróba DVD, olvas Tűzpróba TXT, Book Tűzpróba letöltések DJVU, Tűzpróba letöltések könyvet ingyenes, Tűzpróba letöltések könyvet pdf ingyenes, Tűzpróba pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tűzpróba pdf ingyenes, Tűzpróba letöltések könyvet epub ingyenes, Tűzpróba ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply