Tűzön-vízen át


Nemere István történelmi regénytrilógiájának harmadik kötete az 1390-es években játszódik. Hősünk itt már mint gróf Zádorffy Zádor jelenik meg, de éppen mert új rangot és birtokot kapott, még több kaland vár rá.

Először a királytól kapott nemesi birtokát kell bitorlóktól visszafoglalnia "tűzön és vízen át". Az olvasók tanúi lesznek annak, hogyan lakolnak bűneikért Hédervári Kont és Horváti János, a lázadók. Ott lehetnek Zádor lakodalmán, ahol az inkognitóban mulató Zsigmondra merénylők támadnak.

Merényekben akkortájt nem volt hiány; hamarosan kis híján végeznek az ifjú, már viselős Mária királynéval is. Zsigmond Zádorra bízza felesége életét, és elindul egy hadjáratba; a gróf pedig mint testőr is helytáll. Egészen addig, míg fortéllyal eltávolítják Mária mellől, és akkor támadnak a királynéra; az asszony és magzata is halálát leli.

Innentől kezdve Zádor életének célja a tettesek felkutatása és meg-büntetése lesz. Zsigmond csöndes bosszút akar, ne tudják meg a magyar urak, hogy valakik kezet emeltek a királyi családra. A király és a gróf közös akarata nem sok jót jósol az ellenfeleknek. Bizony habozás nélkül leszámolnak azokkal a nemesekkel, akik megszervezték a Mária elleni merényletet. Zádor halad a nyomokon, és végez azokkal, akik belekeveredtek az ügybe. De az urat, kinek végtére is kezéhez Mária vére tapad, sokáig hiába keresi. Ám amint a nyomára bukkan, többé nincs kegyelem.

Ha az olvasó megkedvelte Zádort és a trilógia többi hősét, és szeretné követni az uralkodó, valamint hűséges embere további kalandjait, ne aggódjon: a Zsigmond-trilógia ugyan véget ért, de hamarosan jönnek a Zádor-trilógia kötetei, amelyekben a korabeli magyar életről és hazánk történelmi eseményeiről egyaránt olvashat.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tűzön-vízen át ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tűzön-vízen át ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  360
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  644 gr
  ISBN:
  9789634263593
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2648205 / 1151691  TAGS:
  Online Tűzön-vízen át ebook, könyvet Tűzön-vízen át FB2, Download Tűzön-vízen át PDF , Download Tűzön-vízen át MOBI, Online Tűzön-vízen át könyvet, ingyenes letöltések Tűzön-vízen át IPhone, Online könyvet Tűzön-vízen át PDF, ingyenes Tűzön-vízen át DJVU, ingyenes letöltések Tűzön-vízen át TXT, letöltések Tűzön-vízen át RTF, Online Tűzön-vízen át FB2 , e-könyvet Tűzön-vízen át letöltések TXT, ingyenes Tűzön-vízen át letöltések könyvet, e-könyvet Tűzön-vízen át download MOBI, letöltések Tűzön-vízen át IPad, olvas Tűzön-vízen át MOBI, olvas Tűzön-vízen át DOC, ingyenes Tűzön-vízen át AWZ, Download e-könyvet Tűzön-vízen át iPad , ingyenes Tűzön-vízen át DJVU, Download Tűzön-vízen át e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tűzön-vízen át DVD, olvas Tűzön-vízen át TXT, Book Tűzön-vízen át letöltések DJVU, Tűzön-vízen át letöltések könyvet ingyenes, Tűzön-vízen át letöltések könyvet pdf ingyenes, Tűzön-vízen át pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tűzön-vízen át pdf ingyenes, Tűzön-vízen át letöltések könyvet epub ingyenes, Tűzön-vízen át ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply