Tűzön-vízen át!


Bear Grylls mindig is a legnagyobb kihívást jelentő kalandokat kereste! A Wight-szigeten nőtt fel, ahol az apja már kiskorában megtanította vitorlázni és hegyet mászni. Nem csoda hát, hogy Bear az iskolaévei alatt gyakran gyakran kilopózott éjjelente, hogy megmásszon egy-egy tornyot. Tizenévesen a hegymászásban és a küzdősportokban találta meg élete értelmét. Az ifjú kalandort ezek a szenvedélyei juttatták el a fenséges Himalájára és Japánba, ahol egy igazi nagymester edzőtáborában tanult karatézni. Hazatérve nagy fába vágta a fejszéjét: részt vett a Brit Különleges Erők hírhedten kemény felvételi vizsgáján, hogy bekerüljön a Különleges Légi Alakulat (Special Air Service, SAS) 21. ezredének tartalékos állományába, ahol a végsőkig próbára tették mind testi, mind szellemi tűrőképességét. Ezt követően Afrikában szörnyű ejtőernyős baleset érte: Bear gerince három helyen is eltört, és kérdéses volt, hogy valaha képes lesz-e újra járni. Ő azonban az orvosok várakozásaira rácáfolva, mindössze tizennyolc hónappal később megmászta az Everestet – huszonhárom évesen, a valaha volt egyik legfiatalabb hegymászóként, akinek ez sikerült. Ez azonban még csak a kezdetét jelentette hihetetlen kalandjainak. Bear Grylls, akit tévés kalandsorozatai és sikerkönyvei révén, illetve a Brit Cserkészszövetség főcserkészeként milliók ismernek és kedvelnek, olyan kalandokat élt át, amelyekre csak kevesen mernek vállalkozni. Most, első alkalommal, Bear elmeséli kalandos élete történetét. E lebilincselő, megható és üdítően szórakoztató kötet egyaránt kötelező olvasmány az adrenalin megszállottai és azok számára, akik a kalandokat inkább a fotel biztonságából kívánják átélni. A Bear Grylls kalandjait bemutató sorozat a világ egyik legnézettebb tévéműsora, amelyet a becslések szerint 180 ország 1,2 milliárd nézője követ figyelemmel. Bearnek, a Brit Különleges Erők egykori tagjának, akinek eddig tizenegy könyve jelent meg, a Brit Királyi Haditengerészet tiszteletbeli őrnagyi rangot adományozott. Ma is rendületlenül folytatja a világ legszélsőségesebb helyeinek felfedezését, és ezen expedíciók révén eddig több mint másfél millió fontot gyűjtött különböző gyermekjótékonysági szervezetek számára. Beart nemrég a világszerte huszonnyolcmillió tagot számláló Cserkészszövetség brit főcserkészévé választották; ilyen fiatalon még senki sem töltötte be ezt a posztot. Feleségével, Sharával, és három fiukkal, Jesse-vel, Marmaduke-kal és Huckleberryvel egy londoni lakóhajón, illetve a walesi partok közelében egy kis szigeten él.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tűzön-vízen át! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tűzön-vízen át! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  620 gr
  ISBN:
  9786155235245
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2230879 / 1085471
  Translator:


  TAGS:
  Online Tűzön-vízen át! ebook, könyvet Tűzön-vízen át! FB2, Download Tűzön-vízen át! PDF , Download Tűzön-vízen át! MOBI, Online Tűzön-vízen át! könyvet, ingyenes letöltések Tűzön-vízen át! IPhone, Online könyvet Tűzön-vízen át! PDF, ingyenes Tűzön-vízen át! DJVU, ingyenes letöltések Tűzön-vízen át! TXT, letöltések Tűzön-vízen át! RTF, Online Tűzön-vízen át! FB2 , e-könyvet Tűzön-vízen át! letöltések TXT, ingyenes Tűzön-vízen át! letöltések könyvet, e-könyvet Tűzön-vízen át! download MOBI, letöltések Tűzön-vízen át! IPad, olvas Tűzön-vízen át! MOBI, olvas Tűzön-vízen át! DOC, ingyenes Tűzön-vízen át! AWZ, Download e-könyvet Tűzön-vízen át! iPad , ingyenes Tűzön-vízen át! DJVU, Download Tűzön-vízen át! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tűzön-vízen át! DVD, olvas Tűzön-vízen át! TXT, Book Tűzön-vízen át! letöltések DJVU, Tűzön-vízen át! letöltések könyvet ingyenes, Tűzön-vízen át! letöltések könyvet pdf ingyenes, Tűzön-vízen át! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tűzön-vízen át! pdf ingyenes, Tűzön-vízen át! letöltések könyvet epub ingyenes, Tűzön-vízen át! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply