Tűzeső

C. Cherry Brittainy - Tűzeső

Lángolt a lelke, és megperzselt mindenkit, aki túl közel került hozzá.

Volt egyszer egy fiú, Logan. Szerettem, pedig mindenben az ellentétem volt. Én táncoltam, ő mozdulatlanul állt. Ő mindig csendben volt, nekem szünet nélkül járt a szám. Neki meg kellett harcolnia minden egyes mosolyért, én azt sem tudtam, mi fán terem a komorság. És amikor megláttam a benne lakozó tüzet, már nem tudtam elfordulni tőle

A hamuból új életre keltek, majd megint hamuvá égtek.

Úgy tűnt, nem illünk egymáshoz, mégis együtt voltunk az igaziak. Aztán egy elsietett döntés nyomán elveszítettem. Ez a döntés megváltoztatta az életünket. De néhány levegővétel, néhány elsuttogott hang, néhány pillanat erejéig ő is szeretett engem, szívből, igazán.

Logan és Alyssa története egy elátkozott szerelem torokszorító leírása. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tűzeső ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tűzeső ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  424
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  458 gr
  ISBN:
  9789633108888
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2693441 / 1163160
  Translator:


  TAGS:
  Online Tűzeső ebook, könyvet Tűzeső FB2, Download Tűzeső PDF , Download Tűzeső MOBI, Online Tűzeső könyvet, ingyenes letöltések Tűzeső IPhone, Online könyvet Tűzeső PDF, ingyenes Tűzeső DJVU, ingyenes letöltések Tűzeső TXT, letöltések Tűzeső RTF, Online Tűzeső FB2 , e-könyvet Tűzeső letöltések TXT, ingyenes Tűzeső letöltések könyvet, e-könyvet Tűzeső download MOBI, letöltések Tűzeső IPad, olvas Tűzeső MOBI, olvas Tűzeső DOC, ingyenes Tűzeső AWZ, Download e-könyvet Tűzeső iPad , ingyenes Tűzeső DJVU, Download Tűzeső e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tűzeső DVD, olvas Tűzeső TXT, Book Tűzeső letöltések DJVU, Tűzeső letöltések könyvet ingyenes, Tűzeső letöltések könyvet pdf ingyenes, Tűzeső pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tűzeső pdf ingyenes, Tűzeső letöltések könyvet epub ingyenes, Tűzeső ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply