Turulfi


A regény azon a játékos felvetésen alapul, milyen lett volna a világ, ha annak idején, a 30-as évekbeli Magyarországon a korabeli Egyesült Államokban tapasztalható szuperhős-kultusz meghonosodott volna. Vagyis ha létezett volna egy olyan alternatív valóság, mint amilyeneket az amerikai képregényekből, a comics-okból megismerhetett a világ.


A Turulfi alapötletét Juhász Viktor A Rádiumember magányossága című, korábban megjelent elbeszélése adta, amely a kötet végén ugyancsak olvasható. A történet képregényszerüségét Sarlós Endre kiváló illusztrációi is hangsúlyozzák.


Budapest, 1930. Huszonöt évnyi önkéntes, egyesült államokbeli emigrációja után újra Magyarország földjére lép minden idők leghíresebb fenomenális hérosza, Turulfi. A rá váró feladat roppant felelősséggel jár, és csakugyan fenomenális képességeket kíván. A Markoláb néven ismert titokzatos bűnelkövető a város és talán az ország elpusztítására tör. Turulfi ismét egységessé próbálja kovácsolni az egykori harcostársaiból álló szövetséget, az Első Magyar Bűnzabolász és Békész Egyletet. Vajon képesek lesznek-e ők öten végrehajtani küldetésüket? Vagy az ármány, az irigység miatt ismét kudarcot vallanak, mint negyed évszázaddal ezelőtt?
A Könyv Magyarul!


Letöltések Turulfi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Turulfi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  212
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  280 gr
  ISBN:
  9789639589193
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2154400 / 1033681
  Formátum:


  TAGS:
  Online Turulfi ebook, könyvet Turulfi FB2, Download Turulfi PDF , Download Turulfi MOBI, Online Turulfi könyvet, ingyenes letöltések Turulfi IPhone, Online könyvet Turulfi PDF, ingyenes Turulfi DJVU, ingyenes letöltések Turulfi TXT, letöltések Turulfi RTF, Online Turulfi FB2 , e-könyvet Turulfi letöltések TXT, ingyenes Turulfi letöltések könyvet, e-könyvet Turulfi download MOBI, letöltések Turulfi IPad, olvas Turulfi MOBI, olvas Turulfi DOC, ingyenes Turulfi AWZ, Download e-könyvet Turulfi iPad , ingyenes Turulfi DJVU, Download Turulfi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Turulfi DVD, olvas Turulfi TXT, Book Turulfi letöltések DJVU, Turulfi letöltések könyvet ingyenes, Turulfi letöltések könyvet pdf ingyenes, Turulfi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Turulfi pdf ingyenes, Turulfi letöltések könyvet epub ingyenes, Turulfi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply