Tündérváros


A szellem és a szerelem regénye. A hit és a kételkedés regénye. A nagyvilági és szecessziós Pécs regénye. P. Horváth Tamás megírta szülővárosának legizgalmasabb legendáját, a porcelángyáros Zsolnay Miklós felemelkedésének kalandos történetét. A vállalkozó szellemű fiatalember apja nyomdokain teremtette meg azt a modern várost, melyre még ma is elhomályosult tekintettel emlékeznek vissza a tisztességben megőszült pécsi úriasszonyok és idős tettyei arszlánok. Mert már nem létezik, csak az emlékekben, a Ferencesek utcája kapualjaiban, a Havihegy fehér szikláiban, az egykor volt Nádor kávéház vetette reggeli árnyékban. Fehér kötényes szabadkőművesek, fekete zsakettes iparbárók, suhogó selyemreverendás papok, díszmagyaros dandyk, levendulaillatú kisasszonyok, ágyra szórt bankókon szeretkező kasszírnők és léghajón menekülő szélhámosok léptei nyomán rajzolódik ki az olvasó előtt a regény színpada: ez az álombéli város a Mecsek alján.( Nyáry Krisztián)A Könyv Magyarul!


Letöltések Tündérváros ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tündérváros ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  219
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  254 gr
  ISBN:
  9786155070327
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2498794 / 1115324  TAGS:
  Online Tündérváros ebook, könyvet Tündérváros FB2, Download Tündérváros PDF , Download Tündérváros MOBI, Online Tündérváros könyvet, ingyenes letöltések Tündérváros IPhone, Online könyvet Tündérváros PDF, ingyenes Tündérváros DJVU, ingyenes letöltések Tündérváros TXT, letöltések Tündérváros RTF, Online Tündérváros FB2 , e-könyvet Tündérváros letöltések TXT, ingyenes Tündérváros letöltések könyvet, e-könyvet Tündérváros download MOBI, letöltések Tündérváros IPad, olvas Tündérváros MOBI, olvas Tündérváros DOC, ingyenes Tündérváros AWZ, Download e-könyvet Tündérváros iPad , ingyenes Tündérváros DJVU, Download Tündérváros e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tündérváros DVD, olvas Tündérváros TXT, Book Tündérváros letöltések DJVU, Tündérváros letöltések könyvet ingyenes, Tündérváros letöltések könyvet pdf ingyenes, Tündérváros pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tündérváros pdf ingyenes, Tündérváros letöltések könyvet epub ingyenes, Tündérváros ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply