Tündérmesék


Emlékszem a régi szép időkre, amikor még boszorkány voltam, és a könyvek lapjain éltem. Mindig sok bajom volt a tündérekkel. Feltehetoen azért, mert a mesékben az életünk szorosan osszefonódott. Egyszer meglátogattam Hamupipőke mostoháját, akivel akkoriban nagyon jó barátnők voltunk. Szegény nagyon kellemetlenül érezte magát, mert a tündér keresztanya megkeserítette az életét. Képzeljétek, ez a tündér egy csodálatos ruhát varázsolt annak a szegény lánynak, aki azelőtt mindig szakadt ruhában járt, hogy elmehessen a bálba! Egy másik alkalommal az unokatestvéremet nem hívták meg Csipkerózsika keresztelőjére. Természetesen megsértődött, így aztán nem tehetett mást, hát gonosz átkot bocsátott a babára. Csak gyerekes tréfa volt: úgy szólt, hogy mikor betölti a tizenötödik életévét, a fiatal lány megszúrja az ujját egy orsóval, és száz évig tartó, mély álomba zuhan. Amikor a barátnőim, akik ígazán kiváló boszorkányok voltak, elmesélték, hogy egy tündér rengeteg ésszel áldotta meg bóbitás Rickyt, nem bírtam tovább, és elhatároztam végleg visszavonulok, és kiszálltam a mesémből.


Most írónő vagyok. Szeretem az új munkárnat, főleg, amikor látom Pilar Campos barátnőm csodálatos rajzait.


Lorena Marín


 
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tündérmesék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tündérmesék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  44
  Cover:
  BOUND, FOAMED
  Weight:
  690 gr
  ISBN:
  9789639626171
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2159658 / 1035709
  Series:


  TAGS:
  Online Tündérmesék ebook, könyvet Tündérmesék FB2, Download Tündérmesék PDF , Download Tündérmesék MOBI, Online Tündérmesék könyvet, ingyenes letöltések Tündérmesék IPhone, Online könyvet Tündérmesék PDF, ingyenes Tündérmesék DJVU, ingyenes letöltések Tündérmesék TXT, letöltések Tündérmesék RTF, Online Tündérmesék FB2 , e-könyvet Tündérmesék letöltések TXT, ingyenes Tündérmesék letöltések könyvet, e-könyvet Tündérmesék download MOBI, letöltések Tündérmesék IPad, olvas Tündérmesék MOBI, olvas Tündérmesék DOC, ingyenes Tündérmesék AWZ, Download e-könyvet Tündérmesék iPad , ingyenes Tündérmesék DJVU, Download Tündérmesék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tündérmesék DVD, olvas Tündérmesék TXT, Book Tündérmesék letöltések DJVU, Tündérmesék letöltések könyvet ingyenes, Tündérmesék letöltések könyvet pdf ingyenes, Tündérmesék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tündérmesék pdf ingyenes, Tündérmesék letöltések könyvet epub ingyenes, Tündérmesék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply