Tündérmese kis szépséghibával


Ez a könyv nem egy tipikus történet a rákról, nem megható, szívbe markoló vagy lírai. Ez a könyv egy 33 éves lány igaz története, aki immár negyedik éve küzd a méhnyakrákkal. Egy valódi, hús-vér ember vallomása az élet olyan kérdéseiről, amikről nem szoktunk beszélni. Szükségletekről, szexről, szenvedésről és vidám pillanatokról, feladásról és talpra állásról. Arról, hogyan lehet akár két sztómával is teljes életet élni, hogy miért fontos a testünk ismerete és az önvizsgálat, vagy hogy mivel segítheti és mivel nehezítheti a környezet egy rákos beteg életét.

Dóra csatája még tart, de egy dolog már eldőlt: ő élni akar, és ezért bármit hajlandó megtenni.

Mittelholcz Dóra több mint egy évtizedes újságírói múltja már bizonyította írói kvalitásait, a könyv műfajával azonban korábban nem próbálkozott. Barátai unszolására vállalta, hogy papírra veti küzdelmét a méhnyakrákkal. Célja ezúttal is ugyanaz, mint újságíróként: az emberek tájékoztatása és motiválása, csak most nem a mások példáján, hanem a saját személyes történetén keresztül.

"Vannak pillanatok az életben, amikor az ember kénytelen elgondolkozni, hogy mit is jelent valójában erősnek lenni.

Vajon akkor vagyok erős, ha vállalok megint egy nagyműtétet, amiről egyelőre semmit sem tudunk, de benne van a pakliban, hogy utána már tényleg csonka leszek? Fogalmam sincs, hogy azt fel tudnám-e dolgozni valaha. Arról nem is beszélve, hogy újra hihetetlen szenvedéseknek tenném ki magamat és a családomat is, akiknek megint rámenne az összes szabadsága, hónapokig megint nem élhetnék a saját életüket…

Vagy akkor vagyok erős, ha inkább megkímélek mindenkit, és azt mondom: köszönöm, ezt már nem kérem? Emelt fővel elfogadom, hogy nekem ennyi adatott meg, az utolsó pillanatig megpróbálok boldogan élni, és nekik is szép pillanatokat szerezni…"
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tündérmese kis szépséghibával ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tündérmese kis szépséghibával ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  230
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  290 gr
  ISBN:
  9789633103371
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2564537 / 1124966  TAGS:
  Online Tündérmese kis szépséghibával ebook, könyvet Tündérmese kis szépséghibával FB2, Download Tündérmese kis szépséghibával PDF , Download Tündérmese kis szépséghibával MOBI, Online Tündérmese kis szépséghibával könyvet, ingyenes letöltések Tündérmese kis szépséghibával IPhone, Online könyvet Tündérmese kis szépséghibával PDF, ingyenes Tündérmese kis szépséghibával DJVU, ingyenes letöltések Tündérmese kis szépséghibával TXT, letöltések Tündérmese kis szépséghibával RTF, Online Tündérmese kis szépséghibával FB2 , e-könyvet Tündérmese kis szépséghibával letöltések TXT, ingyenes Tündérmese kis szépséghibával letöltések könyvet, e-könyvet Tündérmese kis szépséghibával download MOBI, letöltések Tündérmese kis szépséghibával IPad, olvas Tündérmese kis szépséghibával MOBI, olvas Tündérmese kis szépséghibával DOC, ingyenes Tündérmese kis szépséghibával AWZ, Download e-könyvet Tündérmese kis szépséghibával iPad , ingyenes Tündérmese kis szépséghibával DJVU, Download Tündérmese kis szépséghibával e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tündérmese kis szépséghibával DVD, olvas Tündérmese kis szépséghibával TXT, Book Tündérmese kis szépséghibával letöltések DJVU, Tündérmese kis szépséghibával letöltések könyvet ingyenes, Tündérmese kis szépséghibával letöltések könyvet pdf ingyenes, Tündérmese kis szépséghibával pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tündérmese kis szépséghibával pdf ingyenes, Tündérmese kis szépséghibával letöltések könyvet epub ingyenes, Tündérmese kis szépséghibával ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply