Tündérbukfenc

Halmai Tamás - Tündérbukfenc

A könyv verseinek és meséinek közös jellemzője a tréfák, a vidám történetek, a nyelvi játékok vonzó szépsége és a mögöttük sejtelmesen megbúvó tanító szándék; a humor és a spiritualitás sajátos egybeolvadása. Az óvó szeretet példázatai és a derűs kíváncsiság dalai ezek az írások – a nyelv művészi tartalékait, végtelen lehetőségeit segítségül hívó és felhasználó költő részéről. Mindebben olyan szerzők ihlető hatása ragadható meg, mint Békés Pál, Lázár Ervin, Neil Gaiman vagy Weöres Sándor.

Halmai Tamás (Pécs, 1975) figyelme versek, prózák, esszék és kritikák után, számos önálló kötet birtokában fordult a gyermekirodalom felé. Ez az első ilyen jellegű könyve. A szövegeket kísérő színes rajzok különleges alkotások, szépségük, eredeti látásmódjuk alapján egyaránt, miután készítői a Pécsi Éltes Mátyás Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Speciális Szakiskola és Kollégium fiataljai, azon korosztály tagjai, amelyhez a könyv szól.

A kötet mindenekelőtt a 6-12 éves korosztálynak ajánlható. S mindenkinek, aki szereti – őket. Azaz gyermekeknek. És felnőtt gyermekeknek egyaránt.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Tündérbukfenc ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tündérbukfenc ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  106
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9786155553325
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698639 / 1165518  TAGS:
  Online Tündérbukfenc ebook, könyvet Tündérbukfenc FB2, Download Tündérbukfenc PDF , Download Tündérbukfenc MOBI, Online Tündérbukfenc könyvet, ingyenes letöltések Tündérbukfenc IPhone, Online könyvet Tündérbukfenc PDF, ingyenes Tündérbukfenc DJVU, ingyenes letöltések Tündérbukfenc TXT, letöltések Tündérbukfenc RTF, Online Tündérbukfenc FB2 , e-könyvet Tündérbukfenc letöltések TXT, ingyenes Tündérbukfenc letöltések könyvet, e-könyvet Tündérbukfenc download MOBI, letöltések Tündérbukfenc IPad, olvas Tündérbukfenc MOBI, olvas Tündérbukfenc DOC, ingyenes Tündérbukfenc AWZ, Download e-könyvet Tündérbukfenc iPad , ingyenes Tündérbukfenc DJVU, Download Tündérbukfenc e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tündérbukfenc DVD, olvas Tündérbukfenc TXT, Book Tündérbukfenc letöltések DJVU, Tündérbukfenc letöltések könyvet ingyenes, Tündérbukfenc letöltések könyvet pdf ingyenes, Tündérbukfenc pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tündérbukfenc pdf ingyenes, Tündérbukfenc letöltések könyvet epub ingyenes, Tündérbukfenc ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply