Túléltem az Everestet


1996 májusában egy elszánt amatőr elindul, hogy megmássza a csúcsok csúcsát, a Mount Everestet. Sokan döntenek így azon a tavaszon, professzionális és műkedvelő hegymászók egyaránt, de ebből az expedícióból alig páran térnek vissza. Nyolcan életükkel fizetnek a legnagyobb álomért.
El kell telnie csaknem két évtizednek, hogy Beck Weathers, ez a merész és makacs ember megírja saját visszaemlékezéseit a tragikus kalandról. Bár korábban profi hegymászók tollából már több híres könyv született az expedícióról, Weathers beszámolója annyiban más, hogy nem szakmailag igyekszik feltárni az okokat, nem elemez, nem vizsgálódik. Ő személyes benyomásain és egész élettörténetén keresztül, egyszerű szavakkal beszél a fanatizmus határát súroló szenvedélyéről, bevonva az emlékezésbe családtagjait és közeli ismerőseit is. A jeges mozaikokra széttöredező történetben döbbenten olvashatjuk, hogyan hagyták magára a hóban társai, mert halottnak hitték. (Minthogy az is volt.) A klinikai halálból ugyan visszatért, de lefagyott, elhalt végtagjait, eltorzult arcát adta az Everestért, szinte rituális áldozatként.
Néhol hátborzongató, de egyúttal nagyon is emberi hangú olvasmány a Túléltem az Everestet. Végső erőpróbákról, akaratról, kitartásról, hitről és szenvedésről szól, a test és a lélek határmezsgyéjéről.A Könyv Magyarul!


Letöltések Túléltem az Everestet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Túléltem az Everestet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  306 gr
  ISBN:
  9789632936390
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2694307 / 1163535
  Translator:


  TAGS:
  Online Túléltem az Everestet ebook, könyvet Túléltem az Everestet FB2, Download Túléltem az Everestet PDF , Download Túléltem az Everestet MOBI, Online Túléltem az Everestet könyvet, ingyenes letöltések Túléltem az Everestet IPhone, Online könyvet Túléltem az Everestet PDF, ingyenes Túléltem az Everestet DJVU, ingyenes letöltések Túléltem az Everestet TXT, letöltések Túléltem az Everestet RTF, Online Túléltem az Everestet FB2 , e-könyvet Túléltem az Everestet letöltések TXT, ingyenes Túléltem az Everestet letöltések könyvet, e-könyvet Túléltem az Everestet download MOBI, letöltések Túléltem az Everestet IPad, olvas Túléltem az Everestet MOBI, olvas Túléltem az Everestet DOC, ingyenes Túléltem az Everestet AWZ, Download e-könyvet Túléltem az Everestet iPad , ingyenes Túléltem az Everestet DJVU, Download Túléltem az Everestet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Túléltem az Everestet DVD, olvas Túléltem az Everestet TXT, Book Túléltem az Everestet letöltések DJVU, Túléltem az Everestet letöltések könyvet ingyenes, Túléltem az Everestet letöltések könyvet pdf ingyenes, Túléltem az Everestet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Túléltem az Everestet pdf ingyenes, Túléltem az Everestet letöltések könyvet epub ingyenes, Túléltem az Everestet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply