Tulajdonosok és menedzserek


Michael C. Jensen professzor munkásságában több gazdasági tudományterület is összekapcsolódik, pénzügyi, közgazdasági és üzleti kérdések szakértője. Az egyik legismertebb műve a William H. Mecklinggel közösen írt, A vállalat elmélete: menedzseri viselkedés, ügynöki költség és tulajdonosi struktúra című cikk, amely a megbízó-ügynök probléma alighanem legtöbbet idézett klasszikusa.
Kötetünkben Jensen munkásságának sokszínűségét igyekeztük kifejezni, így pénzügyi, munkavállalói ösztönzéssel és vállalatkormányzással foglalkozó írásokat is válogattunk. Ajánljuk kiadványunkat minden diáknak, tanárnak és üzletembernek, aki vállalatirányítási problémákkal kapcsolatos kérdésekre megalapozott választ szeretne kapni.A Könyv Magyarul!


Letöltések Tulajdonosok és menedzserek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Tulajdonosok és menedzserek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  370
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  750 gr
  ISBN:
  9789639659223
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2122709 / 1020904  TAGS:
  Online Tulajdonosok és menedzserek ebook, könyvet Tulajdonosok és menedzserek FB2, Download Tulajdonosok és menedzserek PDF , Download Tulajdonosok és menedzserek MOBI, Online Tulajdonosok és menedzserek könyvet, ingyenes letöltések Tulajdonosok és menedzserek IPhone, Online könyvet Tulajdonosok és menedzserek PDF, ingyenes Tulajdonosok és menedzserek DJVU, ingyenes letöltések Tulajdonosok és menedzserek TXT, letöltések Tulajdonosok és menedzserek RTF, Online Tulajdonosok és menedzserek FB2 , e-könyvet Tulajdonosok és menedzserek letöltések TXT, ingyenes Tulajdonosok és menedzserek letöltések könyvet, e-könyvet Tulajdonosok és menedzserek download MOBI, letöltések Tulajdonosok és menedzserek IPad, olvas Tulajdonosok és menedzserek MOBI, olvas Tulajdonosok és menedzserek DOC, ingyenes Tulajdonosok és menedzserek AWZ, Download e-könyvet Tulajdonosok és menedzserek iPad , ingyenes Tulajdonosok és menedzserek DJVU, Download Tulajdonosok és menedzserek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Tulajdonosok és menedzserek DVD, olvas Tulajdonosok és menedzserek TXT, Book Tulajdonosok és menedzserek letöltések DJVU, Tulajdonosok és menedzserek letöltések könyvet ingyenes, Tulajdonosok és menedzserek letöltések könyvet pdf ingyenes, Tulajdonosok és menedzserek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Tulajdonosok és menedzserek pdf ingyenes, Tulajdonosok és menedzserek letöltések könyvet epub ingyenes, Tulajdonosok és menedzserek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply