Túl a Maszat-hegyen


“A Túl a Maszat-hegyen című történet hőse, Muhi Andris nem is sejti, mire vállalkozik, mikor elindul a Maszat-hegyen túlra, hogy meglátogassa régen látott jóbarátját. Maszat Jankát, Makula bácsit, Szösz nénét és a Maszat-hegy többi békés lakóját ugyanis nagy veszedelmek fenyegetik. A Partvis Attila vezette, barbár takarítók több házban rajtaütésszerűen kitakarítanak. A gonosz Paca cár, a maszat-hegyi trónbitorló pedig ördögi tervet eszelt ki, hogy az egész világot telepacázhassa. Muhi Andris azonban Badarországon át eljut a Maszat-hegyen túlra, ahol mindenkivel szembeszáll, és számos titokra fény derül…A könyv verses meseregény, verselésében és hangütésében a klasszikus verses regényeket idézi (Puskint, Byront, Arany Lászlót), a történet viszont kalandos, modern tündérmese. Többnyire gyermeki témákon mereng el a mesélő – hogy csúfolták gyerekkorában, vagy milyen az ideális gombfocikapu. A elbeszélést számos játékos, dallamos betétvers egészíti ki. Találhatnak benne kedvükre valót a kis- és nagyiskolások, a szüleik; a kalandok és izgalmak, a csendes elmélkedések és az irodalmi ínyencségek kedvelői egyaránt.”A Könyv Magyarul!


Letöltések Túl a Maszat-hegyen ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Túl a Maszat-hegyen ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  206
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789631423488
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2147142 / 1031810
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Túl a Maszat-hegyen ebook, könyvet Túl a Maszat-hegyen FB2, Download Túl a Maszat-hegyen PDF , Download Túl a Maszat-hegyen MOBI, Online Túl a Maszat-hegyen könyvet, ingyenes letöltések Túl a Maszat-hegyen IPhone, Online könyvet Túl a Maszat-hegyen PDF, ingyenes Túl a Maszat-hegyen DJVU, ingyenes letöltések Túl a Maszat-hegyen TXT, letöltések Túl a Maszat-hegyen RTF, Online Túl a Maszat-hegyen FB2 , e-könyvet Túl a Maszat-hegyen letöltések TXT, ingyenes Túl a Maszat-hegyen letöltések könyvet, e-könyvet Túl a Maszat-hegyen download MOBI, letöltések Túl a Maszat-hegyen IPad, olvas Túl a Maszat-hegyen MOBI, olvas Túl a Maszat-hegyen DOC, ingyenes Túl a Maszat-hegyen AWZ, Download e-könyvet Túl a Maszat-hegyen iPad , ingyenes Túl a Maszat-hegyen DJVU, Download Túl a Maszat-hegyen e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Túl a Maszat-hegyen DVD, olvas Túl a Maszat-hegyen TXT, Book Túl a Maszat-hegyen letöltések DJVU, Túl a Maszat-hegyen letöltések könyvet ingyenes, Túl a Maszat-hegyen letöltések könyvet pdf ingyenes, Túl a Maszat-hegyen pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Túl a Maszat-hegyen pdf ingyenes, Túl a Maszat-hegyen letöltések könyvet epub ingyenes, Túl a Maszat-hegyen ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply