Túl a filozófián

Vajda Mihály - Túl a filozófián

Filozófusok az újkorban többnyire írtak esszéket, esszéket is. Volt, aki, mint Montaigne, csakis esszéket írt, azokban érezte megfogalmazhatónak, mit is gondol önmagáról, s hogyan látja ez az önmaga a világot. Nietzsche egyenesen azt állította, hogy a filozófia nem más, mint szerzőjének memoárja. Magam már elég régóta s egyre határozottabban meg vagyok győződve róla, hogy a filozófia tudományosságára törekvés nem sok jóval kecsegtet. Az objektivitás igényével megfogalmazni az emberre, a világra, Istenre vonatkozó állítólag objektív igazságokat lehet éppenséggel, de komolytalan.

A másik a maga objektív igazságát fogja az enyémmel szembeállítani. Esszéim tehát nem tudományos filozófiai munkásságom melléktermékei vagy kiegészítései: ezek az esszék diszkurzíve le nem írható, csak felmutatható filozófiámat járják körül, megadva az olvasónak a szabadságot, hogy úgy értelmezze gondolkodásomat, ahogyan akarja, ahogyan látja. Maguk az esszék állnak össze tehát filozófiává. Az itt összeszedett írások többsége meglehetősen új keletű, azt mutatják fel, ahogyan ma gondolkodom. Másképp, mint még tán nem is olyan régen, s másképp, mint ahogy ha megérem holnap fogok.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Túl a filozófián ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Túl a filozófián ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  12.6 x 19.8 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  304
  Borító:
  KÖTVE
  ISBN:
  9789632798097
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:


  TAGS:
  Online Túl a filozófián ebook, könyvet Túl a filozófián FB2, Download Túl a filozófián PDF , Download Túl a filozófián MOBI, Online Túl a filozófián könyvet, ingyenes letöltések Túl a filozófián IPhone, Online könyvet Túl a filozófián PDF, ingyenes Túl a filozófián DJVU, ingyenes letöltések Túl a filozófián TXT, letöltések Túl a filozófián RTF, Online Túl a filozófián FB2 , e-könyvet Túl a filozófián letöltések TXT, ingyenes Túl a filozófián letöltések könyvet, e-könyvet Túl a filozófián download MOBI, letöltések Túl a filozófián IPad, olvas Túl a filozófián MOBI, olvas Túl a filozófián DOC, ingyenes Túl a filozófián AWZ, Download e-könyvet Túl a filozófián iPad , ingyenes Túl a filozófián DJVU, Download Túl a filozófián e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Túl a filozófián DVD, olvas Túl a filozófián TXT, Book Túl a filozófián letöltések DJVU, Túl a filozófián letöltések könyvet ingyenes, Túl a filozófián letöltések könyvet pdf ingyenes, Túl a filozófián pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Túl a filozófián pdf ingyenes, Túl a filozófián letöltések könyvet epub ingyenes, Túl a filozófián ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply